Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles ve Koray bize uzun yıllar hizmet verecek ve büyük oyuncular olacaktır.Hayırlı olsun takımımıza..

akıl var mantık var nasri'yi city bıraksa ilk üstüne atlayacaklar PSG ve Monaco olur.

Ne desin yardımcı olduk dese olmaz :)

he de geç.o formalite bi durum

diyorlardır adamlara neden aldınız sakat adamı onlarda böyle diyip karşılık veriyor napsınlar,yeni sezonda bizde bruma rahat olsanıza

Şike diyen süper zekalılarla dalga geçiyor.

Bu kadar cevap geleceğini beklemiyordum.:DD

Transfermarkt bizim futbolcuların çoğunun değerini düşürmüş. Fener'den 20 milyon Euro falan daha değerliydi kadromuz, şimdi neredeyse eşit :mad-49:

şu endoğan işi halolsa süper olur. kanat oyuncumuz yok belki tutar endoğan

1- Dortmund 7milyon verip geri alıyorsa demek ki Koray ciddi bir performans sergilemiştir Galatasaray'da.

2- Zaten Dortmund Türkiye de hangi futbolcu yu istese alır, oyuncular koşa koşa gider.

3- Koray Dortmund beni alsın diye çok çalışır çok emek sarf eder.

Parçaları birleştirince, aslında Dortmund'un 7 milyon maddesi koydurtması bizim işimize geliyor.

2,5 milyona alıp aynı paraya geri alabilirsiniz maddesi koydursaydık o zaman yanlış olurdu.

Galatasaray Eder Balanta'yla her konuda anlaşma sağladı. Astori ve Ranocchia transferleri sonuçlanmazsa İstanbul'a getirilecek. (Lig Tv)

Bu umuta aydına sabriye verdiğimiz şansın yarısını versek banko milli takımın orta sahasın da oynar acayip beğendim ben bu adamı...

Koray ın 2015-2016 yılı başında 7 milyon euro karşılığında geri alınma maddesi beni biraz üzdü ı

bu kadar transferin benim açımdan tek bir açıklaması var şikeciler büyük bir ceza alacak hemde bütün şikeciler sadece en büyük şikeci değil.başkanda manciniye demiştir rahat ol al sana gençleri aldım rahat rahat eğit bunları galatasarayın geleceğini kur demiştir.yoksa bu kadar genç transferin başka mantıklı açıklaması yok çünkü bu gençleri oynatıp gelişmesini bekleyecek rahat bir sırada değiliz.buda dediğim şeye çıkarıyor.

Senaryo yazmayi birakin.

Mancini geldiğinde bu takim çok yasli demişti. Yönetimde ayni şekilde düşünüyor ve Mancini'den kendi kadrosunu oluşturması istenmişti zaten genç oyuncularla. Durum bundan ibaret. Fenerbahçe de seneye genclestirmeye gitmek zorunda neredeyse 30'a dayandi yas ortalamalari

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke sürekli kadroya yeni adamlar almak yerine şu takıma 3 tane taş gibi ilk 11 oyuncusu alsaydık

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İkide bir antepin aciklamalarina takilmayalim neyiyle alacak adamlar cikarsin bakalim 30 milyon cikarabiliyor mu mantikli gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt