Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugüne kadar ne hayrini gördük ya

yabanci kisitlamasi olmasa coktan sutlanmisti

bir mac cevirdigini, olumlu hareket yaptigini görmedim

biraz parlayinca yokluktan degere biniyor iste

Sampiyon olduğumuz sene takımın önemli parçasıydı,Terim'in ilk sezonu Baytar ile birlikte baya etkiliydi kanatlarda,ben önümüzdeki dönemde Umut Gündoğan ile birlikte Emre Çolak'ın oynaması gerektiğini düşünüyorum,ama Emre istikrarsız bu bir gerçek,bir iyi bir kötü insanları da bu cıldırtıyor sanırım,bir de saçma sapan yerlerde zamanlarda faul yapma durumu var,hatta gecen sezon bir maçta Terim'i cıldırtmıstı küfür etmişti baya Terim)),ben genç topçuların özellikle potansiyelli topçuların bu kadar kolay gözden çıkarılmasını istemiyorum,bence kalmalı,22 yasında bu çocuk daha..

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama Emre Çolak ı zerre kadar beğenmiyorum . Mancini bi güzellik yapsa da Emre yi kayseri ye yollasa

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama Emre Çolak ı zerre kadar beğenmiyorum . Mancini bi güzellik yapsa da Emre yi kayseri ye yollasa

Aynen.

Bizim millet abartmayi çok iyi biliyor, adam 1-2 maç iyi oynuyor diye en yetenekli türk genç filan diyenler var.

Bu kiz vücutla gitsin 2. Ligde artistlik yapsin.

Bizde sürekli mücadele edebilen, yetenekli gençler lazim, Emre gibi artist şimarik cocuklar degil.

BfOfyKGIIAA8sJi.jpg:large

eder balanta fm de mükemmel birşey koray günterde öyle :D lan bu emre utkucan fm denmi buluyor ne yapıyor :D

Bir daha dortmundtan oyuncu almayacaksak ancak. Ama neden bozalım ilişkilerimizi. Birde bunun diğer ülke kulüpleri var dolandırıcı mı olalım??

1. böyle bir sey bize yakismaz

2. uluslararasi itibarimiz zedelenir

Bir daha dortmundtan oyuncu almayacaksak ancak. Ama neden bozalım ilişkilerimizi. Birde bunun diğer ülke kulüpleri var dolandırıcı mı olalım??

3. 2,5 vermisiz, 7'ye satacaz.. 3 misli para... bugüne kadar hangi türk 7milyona yurt disina gitmis (arda haric) ?

Bu maddeye çok takılanlar için sadece bir öneriydi. Ben çok takılmıyorum, bu transfer iki kulüp içinde yararlı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt