Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chedjou yu da yollayıp balantayı alsak geleceğe yatırım olarak müthiş olur ama şuanda bize tecrübeli avrupalı bi stoper daha faydalı olur dany nin kontenjanı için

@Can Danacıyan

Güzel kardeşim bence yanlış düşünüyorsun. Normal şartlarda bu kadro iyi oynasa şu an 3-5 puan farkla lider durumdaydı. Bu kadro senelerce durmayacak. Demek ki senin düşüncen yanlış.

Genç oyunculara yatırım yapılmalı. Hiç bir şey kaybetmeyiz. Eskişehir, Bursa gibi kulüplerden bir oyuncu için en az 5-6 milyon Euro vereceğimize bu gençlere 2-3 milyon Euro vermeyi çok mantıklı buluyorum. Şu alınan gençlerden 4-5 tanesi bile tutsa yeterlidir.

ulan bu dany hala idmanda

B_649e2103e7dc0b09b0755ca5010f4733.jpg

Alper zötük transferini ilk onlar duyurmuştu

Bizimle ilgili transfer konularını diyorum,yoksa Bjk muhabirleri Atakan en iyisidir transfer konusunda bana göre,keza Loran dene hıyar da baya iyidir transfer mevzuularında,ama Pınar teyze hep afallıyor transferde,günümüzde Evren'i tek geçerim,Evren öncesi de Kazuk kardeşimiz cok basarılıydı...

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama Emre Çolak ı zerre kadar beğenmiyorum . Mancini bi güzellik yapsa da Emre yi kayseri ye yollasa

Emre Çolak'ı ben de beğenmiyorum. Bir türlü kendini geliştiremedi. Ama son 2-3 maçtır beni yanıltıyor. Bu 2-3 maç içinde bence Melo ve Muslera ile birlikten iyi oynayan topçumuz.Bence takımda kalmalı. En azından sezon sonuna kadar şans verilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt