Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Utkucan futbol piyasasına çok hakim biridir. Özellikle adını sanını duymadığımız bir çok oyuncuyu listesine eklemiştir. Dünyanın her yerinde statlara giderek takip edeceği oyuncuyu bizzat izler. Eğer o oyuncu yetenekliyse 3-5 kez izlemeye gider. Bunları video'ya kayıt eder.

Benim bildiğim yetenek bazında ( Geleceği parlak ) elinde 30 kişilik liste vardır.

emre utkucan engelli değil mi? nasıl dünyanın dört bir yanında oyuncu izliyor iyi salladın vallaha...

Kiralik degil yahu, bonservisiyle aldik fakat o geri alma opsiyonu tam olarak ne zaman 2015/2016 demisler ama tam olarak ne zaman sezon badi ve sezon ortasi mi yoksa sezon sonu da dahil mi??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeni uyanınca son durumları kaçırmışım, kusura bakma. :) Sözleşmeden anladığım kadarıyla 2014-2015'in sonu.

Emre Utkucan kimin izlenmesini gerektiğini söylüyordur bence....

Ah ulan söyle bir kadroyla oynamak vardi simdi:

---------Muslera---------

Hamit Semih Koray Alex

-------Melo Selcuk------

Hajrovic Sneijder Bruma

-----------Burak---------

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar şampiyonlar ligi listesine yeni transferlerden kaç oyuncu ekliyebiliyoruz.

emre utkucanin anlatdiklarindan cok etkilendim gercekdenscout ekibimiz daha 1 senedir var ve meyveleri ortada: bruma, tellex, izzet, umut g., ibrahim coskun, koray günter vs. vs.

kendisi izlemiyor yanındaki adamlar izleyip gerekli bilgileri ve videoları paylaşıyor kendisiyle.

kendisi izler... tophaneye nargile içmeye gidin orda onu tv başında dünyadaki değişik ülkelerden naklen maç seyrettiğini görürsünüz... benim bildiğim hergün 5-6 maçı canlı olarak izler... bir isim söyleyin size seceresini anında çıkarır... futbolcunun handikapları nedir artıları nedir bir kerede söyleyiverir... belli isimleri not eder eğer gerekirse scout ekipleri gider canlı olarak da maçları seyreder...

salih'in yerine sabri'yi tercih ederim o derece kötü bir oyuncu salih.

Dün 1 bugün 2 GS formasını giymek kolay iş mi heyecanını atlatsın biraz ben olacağına inanıyorum, ortaları, isteği, hırsı yerinde Kayseri'de de izlediğim kadarıyla bence gelecek adına umut veren bir oyuncu.

Ayrıca bizde şans bulduğu maçlarda da sol kanatta, forvet arkasında, forvette her yerde oynamak zorunda kaldı, biraz sabretmek lazım. Bu kadar kısa sürede adamları gömersek oyuncu yetişmez.

Emre Utkucan, scout ekibinin başındaki isimdir. 7-8 kişilik ekibi var. Ekibindeki adamlar da maç izler. Emre Utkucan da bizzat kendi gidip izler. Engelli olmasına rağmen oldukça dinamik ve hareketli biridir.

emre utkucan daha geçen seneye kadar iddia programı yapıyordu scout ekibinin başında böyle bir adamın olması G.Saray'a yakışmıyor bence.madem kurumsallık diyor ünal başkan gidip porto-arsenal-b.dortmund scout ekibinden birini getirsin yanlış anlaşılmasın emre utkucan'ı sevmediğimden değil bence G.Saray gibi bir kulübe yetersiz biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt