Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bence Stoper (Ranocchia) transferi yerine

orta saha (Guarin) almaya çalışsak bizim için çok daha iyi bir hamle olur diyorum

bence esas sıkıntımız orta sahada

stoper bölgesi aciliyet gerektiren bir bölge değil gibi...

BfO2wHhCQAAI0du.jpg:large

5 Ay sonra!

topla çalışma işini biraz abartmamış mı???? o_O

Niye engelli adam gidemez diye bir kaide mi var ?

maalesef engellilere olan bu bakış açımız bizim gibi 3. dünya ülkelerinde mevcut

dünyada engelli hakları bakımından en kötü ülkelerden biriyiz

Avrupa'da engelli bireyler toplumun en üst tabakası olarak düşünülmüş ve bütün projeler ona uygun hazırlanmıştır

bizde de özellikle İstanbul'da Kadir Topbaş zamanı engellilere büyük yatırımlar yapıldı

umarım bu seviye bütün Türkiye'de çok daha üstlere çıkar...

Engellilere yatırım yapılmış olabilir istanbulda ama bana göre çok yetersiz.

Metrobüs duraklarının bir çoğunda engelli vatandaşların girebilmesi için asansör sistemi yok yeni yeni yapıyorlar yapılması elbet güzel ama engelli bir vatandaşın metrobüse binme ihtimali yok denecek kadar az.

Dün başıma gelen olayı anlatayaım görme engelli vatandaşların yolda rahat yolunu bulabilmesi için sarı tırtıklı zemin yapıldı bilmeyen yoktur sanırım dün azıcık yağmur yağmıştı yürürken o sarı zemine bastım tek ayağımla düşüyordum o kadar kaygandı ki görme engelli vatandaşlar nasıl onun üstünde yürüyebilecekler bunu düşünmek bu kadar zor mu acaba başka malzeme kullanılamaz mıydı acaba?

Çok gerideyiz o konuda gerek imkanlar olsun gerek insanların engelli vatandaşlara bakış açısı olsun cidden kötü durumdayız.

defansa Ujfa,Lucas Neill gibi birini bulmak şartoğlu şart yada bu seneyi gözden çıkarttık diyorlarsa Koray-Semih tandemini kursunlar

Engellilere yatırım yapılmış olabilir istanbulda ama bana göre çok yetersiz.

Metrobüs duraklarının bir çoğunda engelli vatandaşların girebilmesi için asansör sistemi yok yeni yeni yapıyorlar yapılması elbet güzel ama engelli bir vatandaşın metrobüse binme ihtimali yok denecek kadar az.

Dün başıma gelen olayı anlatayaım görme engelli vatandaşların yolda rahat yolunu bulabilmesi için sarı tırtıklı zemin yapıldı bilmeyen yoktur sanırım dün azıcık yağmur yağmıştı yürürken o sarı zemine bastım tek ayağımla düşüyordum o kadar kaygandı ki görme engelli vatandaşlar nasıl onun üstünde yürüyebilecekler bunu düşünmek bu kadar zor mu acaba başka malzeme kullanılamaz mıydı acaba?

Çok gerideyiz o konuda gerek imkanlar olsun gerek insanların engelli vatandaşlara bakış açısı olsun cidden kötü durumdayız.

Kesinlikle sözlerine katılıyorum renktaş

herşeyden önce daha proje aşamasında engelli vatandaşlarımız düşünülmeli ve ona göre yatırım yapılmalı

Şu anki mevcut durum ile çok yetersiz bir durum söz konusu ama en azından bir hamle başladı

ve umarım bütün Türkiye'de o hamle artarak ve doğru bir biçimde devam eder...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt