Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi tamam da Drogba'nın yatırımıyla sözleşme uzatma arasındaki bağı kuramadım, ticari hayatında mutluluklar der yolları ayırırız böyle giderse. Adam yatırım yapacak diye 8 milyon daha gömülmez şu haliyle.

Yatırım yaparsa kendisi Türkiye'de kalacak bir süre daha. Bu yüzden sözleşme yenilemesi gündemde. Tabi daha kesin bir şey yok. 2-3 ay içinde belli olur. Alacağı para çok ama kalırsa bu külfete katlanacaksın. Yönetim ve Hoca'da kalmasını istiyor.

Sabri, Hakan, Aykut başta olmak üzere işe yaramaz bir çok oyuncu sezon sonu yolcu. Gökhan Zan kalabilir. Eboue için gelen teklif olursa gönderilecek. Drogba'nın durumu belirsiz. Kendisi Türkiye'de bazı yatırımlarda bulunacak. 2-3 ay içinde yeni sözleşme imzalayabilir.

Eboue'nin vadesi coktan doldu, bunu her zaman belli ediyor.

Sezon sonu gönderilmeli ve üst düzey bir sag bek alinmali.

Drogba artik epey yaslandi ve zorlamanin manasi yok bence, gol-asist orani cok düsük bu sene.

Gökhan Zan'da Koray Günter'e bagli bence. Koray iyi performans gösterirse ve Zan böyle sakat sakat kadroda kalmayi düsünüyorsa isi zor yani.

Sol ayakli stoper olursa daha hayirli olur.

Hajrovic ve Lucasta ışık görürlerse onlar kalır.. Zaten 8 hakkımız olcak.. Belki lucası falan kiralayıp bir santrafor alırız..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayrovic'i Türk statüsünde düşündüğüm için

yabancıların içinde yazmadım...

Drogba sezon sonu giderse daha hayırlı olacağını düşünüyorum.

hahaha:D italyanın teki şuan sordu guarini

Koray Günter insallah almanya milli takiminda kalir

sonradan siralamada ermenistanin ve yesil burun adalarin arkasinda bulunun türkiye ye secmez

Şimdi biz bu Salihi alarak yerli sağ bek almış olduk mu?! Şimdi bu Salih bu kıvraklığıyla! sağdan ok gibi fırlayıp hücuma çıkacak, çalım malım atacak sonra da geri dönüp defans yapacak değil mi?

beyler guarin mi sene sonu nasri mi:dispirited:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt