Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyinini ucuza kapatıp danye taktırsak müthiş olur

27 28 yaşındaki adama 19 yaşındaki çocuğun beyni olmaz :D Bence kökünden alsınlarda bitsin bu dert artık. Her dönem bir stopere 3 5 7 milyon para veriyoruz. Dany 3 Ched 6.5 yeter arkadaş. Alın 15 16 17 neyse de kurtulalım artık 3 5 sene defans derdinden.

Bank Asya'da bile forma giymeyen adam 750 bin euro para ediyor.

Kaç gündür düşünüyorum; yurt dışına çıkıp bi takımla gidip beni alın para istemiyorum sadece sizinle antrenmanlara çıksam yeter diye anlaşma yapıcam. Kesin Türkiye'den bi takımın radarına girip senelik 300-500 binlik bi sözleşme imzalarım.

Arkadaslar bu andre doria nin olma olasiligi var mi ya, cok isindim buna ben.

Astori ve ranocchia italyanlarin çakmaya çalıştığı topcular ikiside boş transfer

Doria yi alirsak en az 35 milyona serbest kalir maddesi konmali. Yoksa 2 sene icinde kaparlar.

Kaç gündür düşünüyorum; yurt dışına çıkıp bi takımla gidip beni alın para istemiyorum sadece sizinle antrenmanlara çıksam yeter diye anlaşma yapıcam. Kesin Türkiye'den bi takımın radarına girip senelik 300-500 binlik bi sözleşme imzalarım.

Kayserispor sürekli gurbetcilerin pesinde, Genclerbirligi Belcika'yi kullaniyor falan genelde en kötü PTT 1.lig garanti hocam.

Ya ugratıgımız isimleri okudukça keyfe geliyorum

Kadro yapasım geldi

.............................................muslera.................................

....koray..............................dorıa..................................telles

bruma .....................melo ......................selcuk.................emre

...............................sneıjder..........................................

.................................burak...............................

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pGVyWkn7OuM[/media]

Bu nasıl stoper lan.Bildiğin oyun kurucu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt