Fikret Arda
Yeni Üye
- 29 Ocak 2014
- 9
- 0
- 571
Doria ihtimali varmı arkadaslar?
SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Forumda bi huzur var neden acaba
böyle spiker istiyorum abi ya![]()

Abi bu nedir ya, takım adı sanı duyulmamış futbolcu çöplüğüne döndü. 100 tane adam milyonlarca dolar harcadık, off abi şu adam süper manyak transfer yaptık diyecegimiz bi tane adam yok.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı. Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 ismeyeniden dönüş yaptı.
Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak. Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi.
Bu arada Bamba sezonu kapamıs,Cedcu yu Trabzon'a itelesek keske
Abi bu nedir ya, takım adı sanı duyulmamış futbolcu çöplüğüne döndü. 10 tane adam aldık nerdeyse milyonlarca dolar harcadık, off abi şu adam süper manyak transfer yaptık diyecegimiz bi tane adam yok.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı. Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 ismeyeniden dönüş yaptı.
Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak. Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi.
Furkancım git bi soğuk duş al gel....
Chedjou'yu iteleyip yerli birini kapsak süper olur.
kesinlikle mesut berbat birde bu adama almanya integration ödülü verdiler buna ben daha cok gülüyorum mesela nuri nin almancasi ve türkcesi cok iyi ,ama korayin almancasida cok iyi, bildigim kadariyla abitur yapiyordu.