Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doria ihtimali varmı arkadaslar?

SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı. Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 ismeyeniden dönüş yaptı.

Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak. Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi.

Abi bu nedir ya, takım adı sanı duyulmamış futbolcu çöplüğüne döndü. 10 tane adam aldık nerdeyse milyonlarca dolar harcadık, off abi şu adam süper manyak transfer yaptık diyecegimiz bi tane adam yok.

Bu arada Bamba sezonu kapamıs,Cedcu yu Trabzon'a itelesek keske

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı. Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 ismeyeniden dönüş yaptı.

Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak. Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi.

3 doğru 1 yanlış karar vermiş o zaman.

1.kongre doğru karar

2.Ali Dürüst tercihi doğru

3.Abdurrahim Albayrak tercihi doğru

4.Sedat Doğan kararı yanlış

Şu an ki yönetimde en sevdiğin adam kim deseler Sedat Doğan derim ben.

Sene sonu

Ali Dürüst

Abdürrahim Albayrak

Alp Yalman

Sedat Doğan

seçim olursa kadroda görmek isteyeceğim 4 isim olur.

Abi bu nedir ya, takım adı sanı duyulmamış futbolcu çöplüğüne döndü. 10 tane adam aldık nerdeyse milyonlarca dolar harcadık, off abi şu adam süper manyak transfer yaptık diyecegimiz bi tane adam yok.

juninho var hazır futbolu da bırakmış alalım mı?

Ya ne güzel gençlere yöneldiler.Takımın iskeleti oturmuş aldığımız gençlerden 2 si falan tutsa süper olur.

Yaz döneminde kariyerli,sağlam oyunlar alırız merak etme.

Bunu nasıl açıklayacak aysalcılar bakalım

Ali dürüst gibi adam liste dışı kalırmıydı

Sanmıyorum ali dürüst ün geri geleceğini

Nastasic'i kiralık dışında zor alırsın. Ayrıca opsiyon falan da zor koydurursun.

6 aylığıan stoper arıyorsak ve sezon sonu Vidic tarzı bir isim alacaksak, maliyeti uygunsa ve yanında Guarin olacaksa bu paketin

Nastasic -6 ay kiralık

Guarin-tapusu ile

En muhteşemi olur bizim için.

kesinlikle mesut berbat birde bu adama almanya integration ödülü verdiler buna ben daha cok gülüyorum mesela nuri nin almancasi ve türkcesi cok iyi ,ama korayin almancasida cok iyi, bildigim kadariyla abitur yapiyordu.

Abitur yapti evet, her türlü iyidir Almancasi. Ama Mesut'a Integration ödülü verildiginde yerin dibine girmistim. O Ödülü verenin sifatina tüküreyim ben, beynine turp sikayim onun. Biz Yillardir Almanya'da Egitim görüyoruz, 13 Sene okulda okudum Abitur yaptim, 6 sene de Üniversite'de okudum, simdi son tezimi yazip Makina Mühendislik Diplomami alacagim, hayatimin her alaninda hem Türkceme hemde Almancama sahip cikmaya calisiyorum, bir ton Alman ve bir ton da Türk Arkdasim var hatta bizim okulda Sag görüslü bir Alman Ögrenci bir gün bana "Keske her Yabanci kendisini senin gibi entegre etse ülkemize, bende o zaman Sag görüslü olmazdim" dedi, sonra da allahin bir Kulu cikip Mesut denen capsiz'a Entegrasyon ödülü veriyor. Lan neyin Ödülünü veriyon Mesut'a, herif bildigin Loser Entegrasyon konusunda. Ne Memleketinin dilini konusabiliyor ne de Almanca. Inaniyorum ki benim gibi Almanya'da yasayan bir cok gurbetciler, o ödül olayini gördüklerinde ayni hissi tasimislardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt