Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basgan cani sIkIldikca kongre karari aliyor.

Bence ilkini Fatih Terim'i yollamak için aldı. Ali Dürüst,Abdürrahim Albayrak varken Fatih Terim'i yollaması kolay değildi, yollasa dahi bu isimlerin istifası söz konusu olurdu.

Not: Fatih Terim vs Ünal Aysal olayına girmeyin lütfen işin içinden çıkılmıyor sadece kendi yorumum.

Nastasic'i kiralık dışında zor alırsın. Ayrıca opsiyon falan da zor koydurursun.

6 aylığıan stoper arıyorsak ve sezon sonu Vidic tarzı bir isim alacaksak, maliyeti uygunsa ve yanında Guarin olacaksa bu paketin

Nastasic -6 ay kiralık

Guarin-tapusu ile

En muhteşemi olur bizim için.

Alpay son zamanlarda transfer delisi oldun kardeşim:) Ne zaman görsem analiz yapıyorsun yada kadro kuruyorsun.:)

Nastasici alma ihtimalimiz yok olursa kiralık olur. Ama şu durumda mancity için nastasic cok önemli şamp yolunda göndermezler bi yere balon haberdir

Sent from my iPhone using Tapatalk

bunun derdi ne acaba?

vardir bunun altinda bir bit yenigi.. aklima bir sey geliyor ama...

hacı takım mali olarak iyiye gidiyor, transferler desen yabancılar konusunda genç ve potansiyelli isimlere yöneldik. bu da irlandalılara batıyor tabi. kulübün öyle çok büyük sorunları kalmadı. tabii bu sene şampiyonluk gitti ama ikinci olmamız durumunda şl'ye direkt katılıyoruz.

Alpay son zamanlarda transfer delisi oldun kardeşim:) Ne zaman görsem analiz yapıyorsun yada kadro kuruyorsun.:)

Sorma, farkındayım. :)

O kadar çok isim geçiyor ki sürekli kombinasyonlar, fikirler değişiyor kafamda benim de. Hayır bir mantığa oturtmaya çalışıyorum yapılmak isteneni kafamda.

Bitsin de rahatlayayım ben de. :D

Futbol cahili hakan d ve onun ergenlikleri olmayinca transfer forumu daha kaliteli oluyor.

bu guarin puştu niye bizi istemiyo da juve için tutuşuyo.satmayacaklar işte juveye,bize verecekler

Sorma, farkındayım. :)

O kadar çok isim geçiyor ki sürekli kombinasyonlar, fikirler değişiyor kafamda benim de. Hayır bir mantığa oturtmaya çalışıyorum yapılmak isteneni kafamda.

Bitsin de rahatlayayım ben de. :D

Kadro %99 kuruldu kardeşim.Daha fazla bişey beklemeyin.Bi tek stoper kaldı.Transfer sezonundan bende bıktım.Bitsede kurtulsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt