Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacı takım mali olarak iyiye gidiyor, transferler desen yabancılar konusunda genç ve potansiyelli isimlere yöneldik. bu da irlandalılara batıyor tabi. kulübün öyle çok büyük sorunları kalmadı. tabii bu sene şampiyonluk gitti ama ikinci olmamız durumunda şl'ye direkt katılıyoruz.

bence siyaset kaynakli bunun derdi (bilmem anlatabildim mi)

Sen gel lan Doria.... 1 hafta sona olsa da gel... 3 maç 5 maç sonra olsa da gel... Yeter ki gel....

fm 2013'te 15 küsür sezon oynadıktan sonra 2014'e sarmayacaktım ama başkan sınırları zorluyor dürtüyor beni , koray günter transferi ile iyice elim satın al linkine gider oldu..:(

fm 2013'te 15 küsür sezon oynadıktan sonra 2014'e sarmayacaktım ama başkan sınırları zorluyor dürtüyor beni , koray günter transferi ile iyice elim satın al linkine gider oldu..:(

O değil de Ryse: Son of the Rome çok acayip, gore dolu bişey olmuş... Amputation dolu oyun :)

Şaka maka bayağı gençleştik kadro olarak otutturabilirsek bizi bayağı idare edebilecek bir kadroya sahip olduk.. Gençlerin ne kadar kademe kaydedeceği de önemli ama en azından gelecek artık karanlık değil benim için..

Koray (19)

Semih (22)

Telles (21)

Salih (22)

Oğuzhan (18)

Umut (23)

Emre (22)

Hajrovic (22)

Bruma(19)

İbrahim C (18)

Emre Can (19)

ben en çok bu gençleşmeye seviniyorum açıkçası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt