Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka bayağı gençleştik kadro olarak otutturabilirsek bizi bayağı idare edebilecek bir kadroya sahip olduk.. Gençlerin ne kadar kademe kaydedeceği de önemli ama en azından gelecek artık karanlık değil benim için..

Koray (19)

Semih (22)

Telles (21)

Salih (22)

Oğuzhan (18)

Umut (23)

Emre (22)

Hajrovic (22)

Bruma(19)

İbrahim C (18)

Emre Can (19)

ben en çok bu gençleşmeye seviniyorum açıkçası...

Doria 20

Bence bu sene ligde şampiyonluk ümidimiz yok yeni alacağımız stoperde chelsea maçlarında kurtarıcı olamaz sanırım. Ligde yabancı kısıtlaması da olduğuna göre gökhan-semih oynasın derim sağ bek de de salih sabri hamitten biri. hayroviçe kontenjan açmak lazım. Yabancı stoperi sene sonu chedjou gidince alalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şaka maka bayağı gençleştik kadro olarak otutturabilirsek bizi bayağı idare edebilecek bir kadroya sahip olduk.. Gençlerin ne kadar kademe kaydedeceği de önemli ama en azından gelecek artık karanlık değil benim için..

Koray (19)

Semih (22)

Telles (21)

Salih (22)

Oğuzhan (18)

Umut (23)

Emre (22)

Hajrovic (22)

Bruma(19)

İbrahim C (18)

Emre Can (19)

+ Dória (19)

:)

Bu akşam getiriyorum beyler DORYA ' yı.... Totemin dibine vuruyorum... Gerekirse hanımı eve almam :D

Cagliari Astori için 2. Teklifimizi reddetti, to be continued...Gecmis olsun beyler.

Koray (19)

Semih (22)

Telles (21)

Salih (22)

Oğuzhan (18)

Umut (23)

Emre (22)

Hajrovic (22)

Bruma(19)

İbrahim C (18)

Emre Can (19)

Lucas Ontiveroyu unuttun

Ched amrabat hamit riera 20 m avro çöpe gitti Allahdan febe sponsor oldu da dokunmuyor yoksa harbiden batağa giderdik net!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt