Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar genç adam almamız güzel. Takım'da ki doymuşlara güzel bir statement olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yönetim harbiden dengesiz...

Ulan Italya'da 2 gün kaldi transfer icin,cagliari neden kiralsin Astori'yi? Ha 10 Milyon Bonservis falan versek belki olur ama 700.000 € kiralik teklifi gercekten rezilik...Kiralik Cagilariyi ne katar? ...

Bence Sonunda Heitinga gelecek...:rolleyes:

Koray Günter transferine cok sevindim. Evet maliyet biraz sasirtici ama Dortmund kontenjan sistemini kullanip iyi is cikarmis.

Biz zaten ne maholara veriyoruz o paralari. Koray gibi altyapisi saglam gencler icin harcanan paraya acimam.

Keske o paralari hep böyle futbolculara harcasak. 7 Milyonluk opsiyonu hic takmiyorum.

almanya´da yabanci sinirlamasi yok ve 7 Milyon´a ne stoperler transfer edilir. Koray icin israr etmezler.

2 senede dünya yildizi olursa bilemem :) Hayirli olsun, sevindim.

Yabanci transferinde Ünal Aysal´dan hic süphe etmiyorum. Baskan cözmek isterse cözer.

Iyi bir stoper alinacaktir. Süphem yok. Davide Astori´yi bir sekilde transfer edecegini düsünüyorum ben.

Akhisar inanılmaz oynuyor şu an izlediğim son 2-3 dakikada.

Astori için 2. Teklifde reddedildi gine göre ibre doria ve ranoya döner. Bu adamları da getirmek zor.sonunda heitinga ya falan kalmayalimda...

Yönetim harbiden dengesiz...

Ulan Italya'da 2 gün kaldi transfer icin,cagliari neden kiralsin Astori'yi? Ha 10 Milyon Bonservis falan versek belki olur ama 700.000 € kiralik teklifi gercekten rezilik...Kiralik Cagilariyi ne katar? ...

Bence Sonunda Heitinga gelecek...:rolleyes:

Mancini açık açık istemedi. Al illa kullan diyemezler.

Avatarını görse Niasse de seni beğenecek :D

xD,saka bi yana iyi topcu,top sürmesi,hızı,bitiriciligi felan Niang'ın Marsilya'daki dönemlerine benzetiyorum,22 yasında,hazır bu kadar genclesmisken denemeye deger aslında,kontenjan olmasa gözümü kırpmadan alırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt