Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Tvitim yok...Şakıyamıyorum
![]()
Yapma be,ac bi hesap agabey,basit is..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tvitim yok...Şakıyamıyorum
![]()
Yapma be,ac bi hesap agabey,basit is..
Bencede öyle. Gerci bonservis fiyatini tam olarak kestiremiyor kimse. 12 Milyon civarinda olsa hic düsünmezdim.
Ama belli olmaz bu Brezilyalilarda. Baya gözde su anda cünkü. 20 Milyon filan cekmesinler de
Laa olm başta kamil olmak üzere herkes Doriaaaa diye bağırıyor
bende google'a doria yazdım ahanda karşıma gelen ilk sonuç
![]()
demek ki boşuna doria demiyorsunuz![]()
Racing Santander - Real Sociadad maçı ,
başladı Santanderli oyuncular santra çevresinde toplanıp kaldılar bir süre top çevrildi hakem maçı iptal etti ,,
Helal olsun adamlara taraftarlarda arkalarında bu arada
başladı Santanderli oyuncular santra çevresinde toplanıp kaldılar bir süre top çevrildi hakem maçı iptal etti ,,
Bu eleman benim gözümde %70..... Oynamadığı halde... Potansiyeli %85-90 gözümde...
Bencede öyle. Gerci bonservis fiyatini tam olarak kestiremiyor kimse. 12 Milyon civarinda olsa hic düsünmezdim.
Ama belli olmaz bu Brezilyalilarda. Baya gözde su anda cünkü. 20 Milyon filan cekmesinler de
oooo ölme eşeğim ölme. tff tercümeyi enaz 2 ayda gönderir, demekki UEFA devreye lig bitince girecek.
![]()
Ödeme yapmamışlar oyunculara..