Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PFDK sadece bu hafta 1.780.000€ ceza kesmiş kulüplere. Bu paralar nereye harcanıyor? Olağan üstü altyapılara mı harcanıyor acaba.

Rakibimiz bayern münih te cska dan büyük fark yiyecek gibi duruyor

Skor su an: 45-73

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeni bir yolsuzluk kapısı deseler hiç şaşırmam.

Her hafta ortalama bu miktara yakın ceza kesiliyor. Bu paraların futbola harcanmadığı aşikar, bütün statlar bakımsızlıktan yıkılıyor, altyapı desen yok. Bu paranın tamamı DK'ya bile gidemeyen milli takımların giderlerine mi harcanıyor.

Ya benim anlamadığım şu amele beşiktaş bile kiralık miralık taş gibi oyuncu alabiliyo. Bize kimse kiralık gelmiyor. Dünyanın parasını istiyolar bizden. Alnımızda enayi mi yazıyo anlamadım ki. Şu Jonas'ı biz istesek 10M euro para isterler.

Her hafta ortalama bu miktara yakın ceza kesiliyor. Bu paraların futbola harcanmadığı aşikar, bütün statlar bakımsızlıktan yıkılıyor, altyapı desen yok. Bu paranın tamamı DK'ya bile gidemeyen milli takımların giderlerine mi harcanıyor.

Federasyonda görev alan hısım akrabanın maaşları açıklanmalı bence. Bu özerk krumlarda bir sürü alavere dalavere dönüyor.

Rakibimiz bayern münih te cska dan büyük fark yiyecek gibi duruyor

Skor su an: 45-73

Sent from my iPhone using Tapatalk

Terk rakip Kuban 4.lük için. Bayern zor maç kazanır bundan sonra.

Kuban'ı deplasmanda yenmek zorunda kalacağız büyük ihtimal.

Daha önce hiç yapabildiğimiz bir şey değil.

çok güzel hamleler yapıldı geleceğe dönük;

günter

telles

kayar

gündoğan

ontivero

salihi bunların dışında tutuyorum çünkü maalesef çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için..

biz böyle saldık mı ne...uefa fenere döşeyince eğlenecez mi la..sanki banane der bi haliniz var

Ya benim anlamadığım şu amele beşiktaş bile kiralık miralık taş gibi oyuncu alabiliyo. Bize kimse kiralık gelmiyor. Dünyanın parasını istiyolar bizden. Alnımızda enayi mi yazıyo anlamadım ki. Şu Jonas'ı biz istesek 10M euro para isterler.

her sene sampiyonlar liginde olmak, BUYUK takim olmak boyle bisey. bizi siradan takimlarla kiyaslama renktas :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt