Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun bile transfer yapiyorsa 2 gunluk yonetim de her sartta yapar.Onemli olan transfer yapmak icin oyuncu alinmamasi.

Kanteyi kaç defa izledin renktaş? Ndiaye 40 fırın ekmek yese de ulaşamaz o seviyeye.

Bilerek abarttım farkındayım burda vurgulamak istediğim bizim taraftar elindekinin kıymetini bilmiyor ndiayeyi satalım 20 ye fellaini alalım falan diyenler var ndiaye ayarında bi oyuncu avrupada minimum 80-90 dan kapı açarlar b2b oyuncu çok fazla yok piyasada ndiaye de 1 sende eplde orta seviye takımda oynasın büyük takımlar başına üşüşür ndiaye ayarında oyuncu türkiye liginde yok şuanda yeri dolmaz

Renktaş, abartılmıyor aslında. Dediğin gibi Ndiaye büyük defolara sahip bir oyuncu. Ama oyun tarzı gereği tam PL'lik oyuncu bana göre. Defolarına karşın, büyük özellikleri de var. Afrikalı oyuncular genleri gereği zaten atletik oluyorlar. Ama Ndiaye gibi delici, patlayıcı, enerjisi maçta tükenmeyen, risk almayı seven, dribbling yeteneği üst düzey adamlar nadir yeteneklerdir. Hele hele orta saha oyuncusu için çok kıymetli yeteneklerdir. Zaten bu adamda eğer oyun zekası ve biraz da 8 numaranın gerektirdiği ölçüde pas yeteneği olsa 60M filan ederdi. Ndiaye normalde 3-4M'luk topçu. Yani bundan şöyle bi 10 yıl öncesinin futbol piyasasına gitsen edeceği bu. Ama günümüz futbol piyasasında artık ödenen ve istenen bonservisler çok uçuk. Futbol endüstrisi bu kadar uçmuşken, herkes artık ne koparabilirsem peşinde. Hiç kimse para edecek oyuncusunu ucuza bırakmıyor. Birkaç ay sözleşmesi kalmış Acerbi'ye 7M teklif ettik, adamlar kabul etmediler. Belhanda'ya 8M çok diyoruz da, artık ben piyasayı düşününce çok diyemiyorum. Ha eder etmez orası ayrı konu.

Velhasıl kelam, PL'de artık vasat futbolculara bile 20M filan ödeniyorken, şampiyonluktaki en kilit oyuncumuzu 11 gün kalmış iken transferin kapanmasına 16M'a satmanın hiçbir mantığı yok. Bu adam dünya kupasında oynayacak, eğer şampiyon olursak şampiyon takımın orta sahası olacak, üstelik FT faktörü de var. Belki de FT ile tavan yapacak performansı. Tam bam bam bam için biçilmiş kaftan.

Öyle sattın sattın birdaha da satamazsan elde kalacak olayı da yok. Zaten iyi oynuyor, takip ediliyor, piyasası var, henüz 27 yaşında, en kritik oyuncularımızdan biri. +25M gibi bir teklif gelmediği sürece şu anda satmanın hiçbir mantığı yok. Küme düşme potasında olan PL takımları bile 35M filan veriyor oyunculara artık. Bizim de şu piyasadan para kazanmamız lazım. Fiko nasıl da çingene pazarlığıyla Cenk'i iteledi 25'e? Bizim de tok satıcı olmaız lazım...

Harfi harfine katılıyorum imzamı atarım

Recio mu geliyormus?

Ahmed musa ve tavares gelirse çılgın bi hücum hattımız olur

Muslera
Mariano Maicon Serdar Tavares
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda A.Musa
Gomis

Çok sağlam olur

dün başkan Galatasarayın imkanları dahilinde eksikleri kapatacağız dedi.Bence transfer yapılacak yapılmasa haftada 1 maç kadro götürebilecek kapasitede.İşallah şampiyon olacağız Abdurrahim Albayrak Fatih Terim en büyük transfer.

transfere gerek yok zaten sol bek haric.
gerisi sampiyonluga yetmesi lazim.
birde kanat hucum forvet arasi bir oyuncu olsa iyi olur.
ama eren yedek oynar sinan forvet oynayabiliyor forma girdi biraz.
dedigim gibi en önemlisi bi sol bek.
sol bek olsaydi transfer nöbetini bile takip etmezdim.

Son düzenleme:
Ama bursa rezil takım arda iyi olduğu için değil

Eren ve Sinan hırbosu biraz oynamak istese ve form tutsa, forvet bölgesi gayet yeterli aslında. Sadece ligde oynuyoruz zaten. Bana göre sol bek haricinde öyle aman aman olmazsa olmaz bi bölgemiz yok şu anda. Sakatlık ve cezalı durumlarında stoper bölgesi aksar, orası kesin. Ama bu kadar adam varken orada, transfer çok zor. Oraya yabancı alamayacağımıza göre, yerli oyuncu da bulamayacağımıza göre...

Bence FT sonrası Eren ve Sinan çıkışa geçer. Yasin örneğindeki gibi.

Eren'den iyi yerli alternatif forvet mi bulacağız. Adam kazma filan ama, iyi oyuncu. Bazen gereksiz yere gömüyoruz ben dahil bence.

Tarihin en çekişmeli sezonunda solbekimiz yok..
Yedek forvetimiz yok..

Göreceksiniz 4 takımın arasında ilk kopan biz olacaz

Patrice Evra(6 Aylık - 1 M €)
Ahmed Musa(Sezon Sonuna Kadar Kiralık)

Bu iki hamle maliyet olarakta iyi olur ve şampiyonluk için çok kritik iki dransfer olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt