Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thomas Delaney - Player Profile 17/18 | Transfermarkt

şu adamı bizle adı geçerken 3-4 milyona almayan adamların topunun abv

hamza.webp

Transfer yapılacağına dair hiç bir gösterge yok .Fatih Hoca da bi yere kadar yeter . Sol bek ve forvet almamak bence çok büyük ihmal

Lyon’da Tanguy Ndombele diye bir adam var ben böyle birini daha önce görmedim. İddia ediyorum şuanda ki futbol dünyasında böyle bir ön libero yok. Ve daha yaşı 21. Bir Avrupa kulübü istese misal City eminim Lyon 150 milyon ister abartısız.

yeni transferler hep gol attılar ah keşke hücüma birini alsaydıkta belki o oyuncumuzda ilk maçında gol atardı :D :D

tumblr_oxhae6fHxZ1vmz51bo9_400.gif
iyi geceler,tekrar uykuya kaçtım

Teknik direktör Fatih Terim'in isteği ile forvet arayan Galatasaray'da Ahmed Musa transferinde mutlu sona yaklaşılmıştı. Seçimde Dursun Özbek'i geçerek sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı olan Mustafa Cengiz, Ahmed Musa ve sol bek transferi için tüm yetkiyi teknik ekibe verecek. Seçim öncesi yapılan transfer planlarının devam etmesini isteyen Cengiz, bu kararıyla aynı zamanda Terim ve ekibine, "Florya'nın yönetimi sizde" mesajını verdi.

(sabah)

Ahmed Musa ve Evra süper olur bu şartlarda Carrasso ve Lato/Donk gider

Musa için 6.5 M opsiyon koyulsa müthiş olur Şampiyon olursak bonservisinide alırdık

ahmed musanın rusyaya dönme ihitmaline karşın ısaac success kiralık opsiyonlu alınabilir.tutar büyük ihtimal ve bonservisini alıp yüksek paralara satarız...

@ElReventaor

1f535.png
Un emisario del Galatasaray dispuesto a pagar 7 millones de € por Recio
1f535.png

bu malagalılar da böyle garip şeyler yazıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt