Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@AskinAtes29

Sol bek | anlaşılan tek isim; Ugur çiftçi. Alternatif olacak biri alınacaksa o olacak. Asamoah hala olumsuz. Görüşülen isimlerle aşama kaydedilemedi. Olursa yazacağım.

Linnes, Lato > ugur

askın da güzel sallıyo

watfordda holebası görenler ısacc succesi de görsün

Holebas : 500 K kiralama (1.5 M Opsiyon)
Ahmed Musa : Yıllık Ücreti karşılığında kiralama (7 M Opsiyon)

Olmalıdır

hiç olmadı sol kanat için kerim freiyi kiralyalım basaksehirden,başkanı ve hocası GSlı.verirler.

Aşkın büyük kolpacı ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bi sol bek alinsa kadro gayet iyi.
arkadas ne kadar zormus bu sol beki almak.

Elimizde öyle ya da böyle sol bek oynayabilecek üç adam var; Hakan, Linnes ve Lato. Uğur'un bu üçünün önüne geçecek ne meziyeti var?

bütün isimleri sayıyo ... hangisi tutarsa

medyaya isim sızmadıgı çok net..

forumdakiler daha iyi duyumcu,net.belki olumsuz oldu gelişi ama prandellinin haberini gece buraya koyan ilk bendim.

dış basında daha önce haber çıkıyor ayew gelse süper olurdu

Terim: "Sinan'ın kaçırdığı goller için kızmak yerine o pozisyonu bulduğu için övmemiz lazım. Donk mesela bir dakika bile görev almamış. Taraftarın sürekli ezbere saydığı bir kadro kurmak güzel ama öyle bir durumumuz şimdilik yok. Transfer yapabilir miyiz bilmiyorum konuşacağız."

hoca sinana bile böyleyse belhandayı her türlü kazanır

Terim: "Sinan'ın kaçırdığı goller için kızmak yerine o pozisyonu bulduğu için övmemiz lazım. Donk mesela bir dakika bile görev almamış. Taraftarın sürekli ezbere saydığı bir kadro kurmak güzel ama öyle bir durumumuz şimdilik yok. Transfer yapabilir miyiz bilmiyorum konuşacağız."

hoca sinana bile böyleyse belhandayı her türlü kazanır

Sergen dransfer yoğ mu ?

Ndiaye için 18m€ veren varsa hemen satarım.

Gelen parayla solbek + Kaan Ayhan + Chicarito, Ayew, yada A.Musa dan birini kiralık alır, işime bakarım :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt