Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Holebas ı tanımıyorum, hic izlemedim. Evra ya yaşından dolayı karşı çıkanlar Holebas gelsin diyor. Evra bir marka.. Holebas Evra dan daha mı iyi yani???

Holebas 1,5 sene üst düzey katkı verir. EPL'de düzenli oynuyor, sol kanadı otoban gibi kullanır. Yaşı var biraz ama sene sonu Asamoah da gelecekse eğer çok iyi transfer bence.

Belhanda Misimovic gibi patladı zaten her türlü. Sene sonu zarar etmeden fazla elden çıkartsak kafi. Katar, Rusya ve Fransa’da pazarı var 6-7 Milyon Euro eder.

Chicharito-Gomis bayıltır rakipleri. Tam 4-4-2 forvetleri. Yanlara da Rodri ve Soso ile bitiririz herkesi 30 dakika da.

Avrupa maçlarında tek forvet Chicharito olabilir deplasmanda özellikle.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakalım hayırlısı.
Soso------------Garry
Chic-Bafe

Baya kuvvetli bir ileri uç.

Orta sahaya dinamik kaliteli bir isim daha katılırsa sol beke Asamoah gibi üst düzey oyun kurabilen bir isim daha eklenir Belhanda'da duruma göre kadroda tutulursa şampiyonluğun ardından çok büyük işler yapabiliriz Avrupa'da.​

Asamoah ve Emre Mor gelecekti ne güzel. Ahmed Musa ve Holebas da olur ama.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Holebas ve Ahmed Musa Opsiyonlu kiralansın bu takım +5 puanla şampiyon olur

Muslera
Mariano Maicon Serdar Holebas
Feghouli Fernando Ndiaye Garry/Belhanda
Gomis A.Musa

+Linnes,Denayer,Selçuk,Donk,Tolga,Yasin,Sinan,Eren

Transfer yapılacağını sanmıyorum.Belki gelirse Uğur Çiftçi gelir o kadar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sol bek, sol kanat, forvet transferinin hepsi olsa ne güzel olur.

bence solbek kesin olmalı.Eğerki ofansif olarak bir oyuncu alınacaksa bu kesinlikle sol kanat olmalı.Aynı zamanda forvette oynayabilen kanat oyuncusu olursa daha iyi olur.
Feghoulininde belhandanın yetersiz oluşundan dolayı forvet arkası veya serbest oynayacağını düşünürsek rodrigesde kesilmez. En mantıklısı kanat oyuncusu olur. Bu yüzden ayew iyi bir tercih olur.

Holebası biliyorum fakat çok fazla izlemediğim için yorum yapamıyorum. Sol bek kıtlığında bu mevkiye 6 aylık çözüm bulunmalı.Sezon sonu daha kapsamlı bir araştırmayla iyi bir sol bek alınabilir.O yüzden holebas kiralık hiç fena olmaz.

Bizim zaten çok para harcamamıza gerek yok.Bu seneki şampiyonluk aşırı önemli. Bu sene sol beke Evra veya Holebas'ı alıp + Ahmed Musa veya Ayew 'i alabilirsek mükemmel olur.
Tekrar söylüyorum bu sene şampiyon olmak çok önemli.Şampiyonluk+Şamp. Ligi'nden gelecek parayla+oyuncu satışlarıyla zaten çok eksiği olmayan kadromuzu çok daha güçlendirip genişletip CL'de başarılı olacak kadroyu kurarız. Zaten çok bi eksiğimiz yok.Sol bek+Yedek forvet+Sol açık ve kadro genişliği için 2-3 oyuncu daha alınırsa işler tamam.

Kargalar love almak üzere.

5 milyon euro bonservis ile alırlarsa eğer beni üzmez.
Love'un, koşmaması ve defansa pek yardım etmemesini küçük takımlar da arkadaşları idare ediyor ama kargalar da q7 ve caner den sonra 3.bir kişinin daha geride boşluk bırakmasını ben isterim.

Büyük takım geriye donmemeyi kaldırmaz.

Ha elbet golleri atacaktır ama büyük defansif problemler de yaratacaktır.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Vincent Aboubakar, 252 bin Avro tutarındaki alacağı için Beşiktaş hakkında icra takibi başlattı. (KAP)

neeeee Etoo mu?!!?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Javier Hernandez
Holebas

Sene sonu

Asamoah
Fellaini
Wilshere

Belhanda ✈️

Muazzam olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt