Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Turgay demir akilsizlar inanır sakat olduğuna diyor Gomis in
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O salak negredo -quresma,fiko-senol cekismelerine baksinTurgay demir akilsizlar inanır sakat olduğuna diyor Gomis in
Onları bizzat ben söyledim diyorO salak negredo -quresma,fiko-senol cekismelerine baksin
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feghouli ve Ayew bence West Ham için iyi oyuncular,Feghouli için 4-5 Milyona ciklet parası diyende vardı West Ham forumlarında ve Bilic kullanamadı diyende vardı.
Bu akşam transferler konusunda toplantı yapılmıştır yarından itibaren hareketli geçer özellikle transfer döneminin bitmesine az kaldığını düşünürsek 2-3 gün içinde transferlerimiz kesinleşir![]()
o kalitedeki bir adamı 4.5milyona aldık belhandaya 10 milyon verdik sorun şu ki her ikiside gerçek formundan çok uzakta feghouli biraz daha takıma oturuyor gibi Fatih Terimle beraber lakin belhanda sezon sonu umarım bir yere satarız neye binayen milyonlarca € para verildi bilmiyorum herkes tudorun yaptığı transferleri övüyorda belhanda inanılmaz bir kazık oldu.
?????? Conte: "Batshuayi düzenli olarak forma giymek istiyor. Onun durumuyla ilgili şu anda net bir şey yok. Eğer başka bir forvet alırsak, o zaman Batshuayi'yi kiralık gönderebiliriz." https://twitter.com/futbolarena/status/956250091517509633/photo/1
Çök
? Conte: "Batshuayi düzenli olarak forma giymek istiyor. Onun durumuyla ilgili şu anda net bir şey yok. Eğer başka bir forvet alırsak, o zaman Batshuayi'yi kiralık gönderebiliriz." https://twitter.com/futbolarena/status/956250091517509633/photo/1
Çök
Zor, piyasası iyi.Willian diye biri var Chelsea de alsak fena olmaz topu ileriye güzel taşıyor
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk