Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapacak bir şey yok, her zaman derim her insan farklıdır.

bu GS sözlüktekilere ben zaten gıcıktım ama artık cogunun başka takım taraftarı oldugu konusunda eminim.o sözlükte bjkliler ve fenerliler cirit atıyo.bi linç girişimi vardı feghouli baslıgı altında.

bu GS sözlüktekilere ben zaten gıcıktım ama artık cogunun başka takım taraftarı oldugu konusunda eminim.o sözlükte bjkliler ve fenerliler cirit atıyo.bi linç girişimi vardı feghouli baslıgı altında.
Olabilir, sanal alem troll çok, ne zevk alıyorlar onu da bilmiyorum ya.

(Sport Express): Zenit'ten ayrılma ihtimali yüksek olan golcü futbolcu Dzyuba için Türkiye'den iki kulüp teklifte bulundu.

Kayserispor deplasmanında zaten Maicon yok + Sol bekin gelmeyeceği de kesinleşti birde Fernando 'da oynamayacak sanırım

Denayer-Donk-HakanBalta üçlüsü aynı anda ilk 11'de olursa kafaları yeriz ...

Olabilir, sanal alem troll çok, ne zevk alıyorlar onu da bilmiyorum ya.

benin normalde takıldıgım tek yer bura.bi twitter hesabım var ama sahte,transfer haberleri için actım onu da.ne facebook ne instagramla işim olmaz.

ben de disiplin konusunda feghouliye bi ayar çekilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bu konuyu fatih hoca halleder abi.benim feghouliyi savundugum konu ayrı.rezil bi transfer,gitsin,kovalım gibi saçmalayanlaraydı lafım.GS sözlüğü bi okusan kusarsın.yok böyle bi olay.

sen deyince baktım şimdi gssözlüke herifler uçmuş hakkaten adamı canilikle suçluyan komisyonda yargılanmalı diyen adamlar var. Bu sözlük formatını yasaklamak gerekiyor çok fazla romantik ve uç takılıyorlar direk olarak tepki almadıkları için. Bakın burda biri öyle birşey yazsa hemen tepki görüyor. Romantik ve uç şeyler yok. Forum candır.

Come to beziktas konusuna bakinca anlaşılıyor zaten. B.ktan bir videoyu övme yarısı var

Hiç girmedim gs sözlük denen yere :) ekşisözlük yetiyor bana

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kafa açıyoruz şurada, bir dur Hayri.

st%2Csmall%2C215x235-pad%2C210x230%2Cf8f8f8.lite-1u1.jpg

sen deyince baktım şimdi gssözlüke herifler uçmuş hakkaten adamı canilikle suçluyan komisyonda yargılanmalı diyen adamlar var. Bu sözlük formatını yasaklamak gerekiyor çok fazla romantik ve uç takılıyorlar direk olarak tepki almadıkları için. Bakın burda biri öyle birşey yazsa hemen tepki görüyor. Romantik ve uç şeyler yok. Forum candır.

zaten ordakilere dellendim ben,burdakileri biliyorum ve tanıyorum az cok.forumdakiler kendine göre haklı.feghouli cok para alıyo ve disiplinli olmak zorunda.ilk yarıda hakemler canımızı cok yaktı.bunu biliyo da feghouli.bi ayar çekilmeli.Allahtan fatih hoca hemen oyundan cıkardı,yoksa ya kırmızı kartı yerdi ya da fegholiye girişirdi rakip takım oyuncusu bi pozisyonda.

Son düzenleme:
benin normalde takıldıgım tek yer bura.bi twitter hesabım var ama sahte,transfer haberleri için actım onu da.ne facebook ne instagramla işim olmaz.
Sosyal Medyayı hiç kullanmadım, düşün Bilgi İşlem sektöründe çalışıyorum üstelik. Futbol ve Galatasaray hakkında tek takip ettiğim yer burası ve bu konuda gayet iyi buluyorum.

@Ali Yılmaz abi kusra bakma : ) feghouli umarım daha disiplinli davranır ve takımı sahiplenir,ama akıllı bi şekilde.

Sosyal Medyayı hiç kullanmadım, düşün Bilgi İşlem sektöründe çalışıyorum üstelik. Futbol ve Galatasaray hakkında tek takip ettiğim yer burası ve bu konuda gayet iyi buluyorum.

aynen,burası cok güzel

Transfer yok bari kari kiz resmi atin da ortalik senlensin

Feghouli'ye ceza verilsin de rahatlasinlar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Feghouli'ye ceza verilsin de rahatlasinlar..

quaresma resmi maçlarda 20 kere yapmıştır ama ceza verilmedi.bakıyorum bjkliler,fenerliler,tsliler ceza biçiyo feghouliye.kadro dısı bırakılmasını istiyolar.para cezası verilir.bi de adam olmalı artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt