Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Ilk transferimizi yapmışız
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu haftada 3 kere antrenmana çıkma olayını ilk defa duyuyorum. Eğer gerçekten doğru ise hiç gerek yok bu adama.eto'o çok kaliteli oyuncu bizde çok gol atar ama bizim sistemimize ne kadar uyar şüphelerim var. Ve haftada sadece haftada 3 antrenmana çıkıyormuş.
Tamamlandı evet.Antreman arenaya alınmış hibrite gectikmi
O yüzden oraya alinmiş o zaman iyi oldu cim bir randıman vermemiştiTamamlandı evet.
Eto dan medet umanmi var bırakın bu işleri Galatasaray 37 yaşındaki adamami kaldıBu haftada 3 kere antrenmana çıkma olayını ilk defa duyuyorum. Eğer gerçekten doğru ise hiç gerek yok bu adama.
Her gün antrenmana çıkmayan/çıkamayan adama kaldıysak kulübe kilit vuralım daha iyi.
Amatör lig değil burası. Eto'o mevzusu burada biter benim gözümde doğruysa bu.
sent via GSC
Sanki gelsin diye oramı buramı yırtıyorum. Ben de yanıp tutuşmuyorum yaşlı içi geçmiş adamların gelmesi için.Eto dan medet umanmi var bırakın bu işleri Galatasaray 37 yaşındaki adamami kaldı
Kim gomisi paketliyorSanki gelsin diye oramı buramı yırtıyorum. Ben de yanıp tutuşmuyorum yaşlı içi geçmiş adamların gelmesi için.
Ayrıca Gomisi paketlemeye çalışan adam dan öğüt dinleyecek değilim.
Millet keyfinden gelsin demiyor bu adamlara. Çaresizlikten en küçük dala tutunuyor herkes.
sent via GSC
Bu haftada 3 kere antrenmana çıkma olayını ilk defa duyuyorum. Eğer gerçekten doğru ise hiç gerek yok bu adama.
Her gün antrenmana çıkmayan/çıkamayan adama kaldıysak kulübe kilit vuralım daha iyi.
Amatör lig değil burası. Eto'o mevzusu burada biter benim gözümde doğruysa bu.
sent via GSC
Dünyada kiralık sol bek ve forvet mi yok sanki. Herkes vızır vızır transfer yaparken bizde tıkırtı yok gibi görünse de Naci ve dinsiz Nevzat'a kimse haber uçurmaz artık. Şunun şurasında bir kaç gün kaldı, artık bir şeyler olmalı.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2018-2019 Kadro Önerisi
Kaleciler: Fernando Muslera-Berke-Eray
Bekler: Mariano-Asamoah-Linnes-Holebas
Stoperler: Maicon-Serdar-Rojo-Donk
Orta Saha: Fernando-Fellaini/Ndiaye-Tolga-Wilshere-Selçuk
Kanatlar: Feghouli-Rodrigues-Yasin/Deniz-Gaitan
Forvet: Gomis-Chicharito-Eren-Sinan
İlk 11
Muslera
Mariano
Maicon