Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer başlığında falanca filanca kadının güzel olup olmamasını okumak istemeyen tek kişi ben değilimdir diye tahmin ediyorum...

Direkt bu tür konular da var, olmadı geyik konularına yazmalısınız...Transfer haber ve duyumlarının olmaması durumu mazur kılmaz, şu saçmalığı kesin lütfen...

Peki mustafacigim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana fake diyenler utansın , erken davranan kapar tatlıms yeni erkek arkadaşım hem de gscden çok mutlu bir çift olacağız hissediyorum yeni sevgilime kiss kiss ama size öpücük Yok
c9777adc0a3697947f606366e03d28be.jpg

iPhone XOXO

Mustafa sevim hayırlı işler heis

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana fake diyenler utansın , erken davranan kapar tatlıms yeni erkek arkadaşım hem de gscden çok mutlu bir çift olacağız hissediyorum yeni sevgilime kiss kiss ama size öpücük Yok

iPhone XOXO

Konu dışı mesaj yazmayınız.

iPhone XOXO
bu kim lan
yine yeni bir saklaban mi katildi foruma

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Fotoğrafı sevgilim çekti evet telefonda da Gsc açık artık fake diyenler çatlasın

Artık pm atmayın sevgilim kızıyor o da gscli masadaki telefonundan anlamışsınızdır Gsc açık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Erken davranan kapar" sözü bir insanın kendine karşı yaptığı en büyük hakaret olarak tarihe geçmiş oldu. Konu dışına çıkmadan seviyeli sohbet edelim lütfen.

Yaw atın şunu forumdan Transfer varmı diye giriyoruz ne mallıkları okuyoruz

Eger tam tersi sekildeyse yani fotoyu ceken gscli bir troll, karsidaki hanimda esi-sevgilisiyle haberide yoksa ki foto oyle duruyor vay seni qwatliktaki master degree.

Aklima baska bisey gelmiyor. Yazik dejenere toplum yazik.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt