Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pokoyu alcaktik

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Bu turşu surat bomboş kasayla seçimi kazandıktan sonra ne yapmayı amaçlıyordu acaba? Onun zamanında maaş haberleri falan hiç çıkmıyordu. Bu adam nasıl ödeyecekti bu maaşları?

simdi söyle bir sey de var badoyu 10 milyona alip simdi kaca satacaklar ki
eger transfer yapilmazsa bos yere 5 6 milyon kar icin ilk 11 oyuncunu satmis olacaksin

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Ramiro diye bir ön libero yazılmıştı bugün bize. Demek ki bir şeyler var. Bu Badounun durumu boş değil

Gece gece sinir olduk . Gündüz GS Store lara koş , takımın için özveride bulun , gece yarısı orta sahandakinen iyi oyuncun satılsın . Gerçekse hiç olmadı

Godfred Donsah tip olarak Ndiaye 'nin yerini doldurmaya en uygun aday gibi uzun zamandır izlerim gelmesini de çok isterim ama bu yıl feci oynamaya başladı ona da her türlü +10 milyon € bonservis çekerler gibi
Bizim ligde oynayan Ndiaye'ye ne kadar para verdigimizi hesaba katarsak o bölgeye aradigimiz nitelikte bir oyuncu bulmak icin kesenin agzini acmamiz lazim. Ndiaye'yi simdi satmazsak elde patlayabilir. Maksimum 1 sene sonra teklif falan gelmez. Baska oyunculara da baktim ama MSL ve Arjantin'e bile rekor ücrete giden genc orta sahalar var. Bizim gücümüzün bunlara yetenecegini düsünüyorum. Bunlardan birini alamiyorsak su kisa sürede hemen Klaassen filan bir kiralik transfer patlatmak lazim.

sezonu latovleviciyle tamamlicaz diye zaten tedirgindim birde onun ustune selcuga kalirsak bu sezonden umidimi keserim artik

Çok kıymetli Özbek kardeşler bu ödemeleri seçim yatırımına dönüştürdükleri için, şu an Ekim sonrası ödemeler(~16 milyon euro) kılçıksız duruyor diyorlar. Eğer bu paralar için kaynak bulamazlarsa Badou'nun satışından gelecek para olduğu gibi oyuncu ödemelerine gider. Transfer de yapamayız.

Gece gece kötümserlik akıttım nöbete.

#Grêmio | Clube recebeu uma proposta do Galatasaray por Ramiro, o tricolor tem apenas 20% do jogador e o negócio deve ser concretizado. O atleta tem um sonho e um desejo de atuar na europa e quer muito ir.

Radio Barrigadas sur Twitter : "#Gremio | Clube recebeu uma proposta do Galatasaray por Ramiro, o tricolor tem apenas 20% do jogador e o negocio deve ser concretizado. O atleta tem um sonho e um desejo de atuar na europa e quer muito ir."

sağ ayaklı emre belözoğlu

güzel düşünce

Bizim ligde oynayan Ndiaye'ye ne kadar para verdigimizi hesaba katarsak o bölgeye aradigimiz nitelikte bir oyuncu bulmak icin kesenin agzini acmamiz lazim. Ndiaye'yi simdi satmazsak elde patlayabilir. Maksimum 1 sene sonra teklif falan gelmez. Baska oyunculara da baktim ama MSL ve Arjantin'e bile rekor ücrete giden genc orta sahalar var. Bizim gücümüzün bunlara yetenecegini düsünüyorum. Bunlardan birini alamiyorsak su kisa sürede hemen Klaassen filan bir kiralik transfer patlatmak lazim.

Şimdi Ndiaye 'yi 18-20 milyon gibi bir bedelle satıp Klaassen(Kiralık+Opsiyon) + Bernat yapsak gerçekten iyi olurdu ne şampiyonluk yolunda yara alırdık ne taraftar neden satıldı derdi ...

iyi kotu farketmez....... TRANSFER istiyoruz

sabah 7 de aspor da söylerler bu durumu, 3 saate öğreniriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi Ndiaye 'yi 18-20 milyon gibi bir bedelle satıp Klaassen(Kiralık+Opsiyon) + Bernat yapsak gerçekten iyi olurdu ne şampiyonluk yolunda yara alırdık ne taraftar neden satıldı derdi ...

klaassen ndiaye gibi boxtobox ortasaha oyuncusu degil, defansif yonu cok zayif yumusuk bi topcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt