- 5 Şubat 2013
- 15.497
- 2.680
- 1.828
Pokoyu alcaktik
Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim Ozan Tufan sürprizi yapar mı ne dersiniz ?
yapma nolur ne ozani
Bizim ligde oynayan Ndiaye'ye ne kadar para verdigimizi hesaba katarsak o bölgeye aradigimiz nitelikte bir oyuncu bulmak icin kesenin agzini acmamiz lazim. Ndiaye'yi simdi satmazsak elde patlayabilir. Maksimum 1 sene sonra teklif falan gelmez. Baska oyunculara da baktim ama MSL ve Arjantin'e bile rekor ücrete giden genc orta sahalar var. Bizim gücümüzün bunlara yetenecegini düsünüyorum. Bunlardan birini alamiyorsak su kisa sürede hemen Klaassen filan bir kiralik transfer patlatmak lazim.Godfred Donsah tip olarak Ndiaye 'nin yerini doldurmaya en uygun aday gibi uzun zamandır izlerim gelmesini de çok isterim ama bu yıl feci oynamaya başladı ona da her türlü +10 milyon € bonservis çekerler gibi
#Grêmio | Clube recebeu uma proposta do Galatasaray por Ramiro, o tricolor tem apenas 20% do jogador e o negócio deve ser concretizado. O atleta tem um sonho e um desejo de atuar na europa e quer muito ir.
Radio Barrigadas sur Twitter : "#Gremio | Clube recebeu uma proposta do Galatasaray por Ramiro, o tricolor tem apenas 20% do jogador e o negocio deve ser concretizado. O atleta tem um sonho e um desejo de atuar na europa e quer muito ir."
Bizim ligde oynayan Ndiaye'ye ne kadar para verdigimizi hesaba katarsak o bölgeye aradigimiz nitelikte bir oyuncu bulmak icin kesenin agzini acmamiz lazim. Ndiaye'yi simdi satmazsak elde patlayabilir. Maksimum 1 sene sonra teklif falan gelmez. Baska oyunculara da baktim ama MSL ve Arjantin'e bile rekor ücrete giden genc orta sahalar var. Bizim gücümüzün bunlara yetenecegini düsünüyorum. Bunlardan birini alamiyorsak su kisa sürede hemen Klaassen filan bir kiralik transfer patlatmak lazim.
Şimdi Ndiaye 'yi 18-20 milyon gibi bir bedelle satıp Klaassen(Kiralık+Opsiyon) + Bernat yapsak gerçekten iyi olurdu ne şampiyonluk yolunda yara alırdık ne taraftar neden satıldı derdi ...