Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndiaye hep isteniyodu.yerine oyuncu bulmak yönetimin görevi.ya adam gibi birini bulacaklar ya da ndiaye gitmeyecek.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Holebas
Fernando Mbia/Selçuk
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Fernando-Mbia biraz Topal-Josef gibi olur ama yapacak bişey yok

Dursuna inşaatçı diyorduk bunlar da maliyeci çıktı ne zaman futboldan anlayan bir yönetimimiz olacak bizim

Büyük takımlar ( bakınız Juve ) ancak giden oyuncunun yerini doldurabilirse transfere izin verir . Bizde ki malesef profesyonelce bir hareket değil . 3 gün kalmış transferin bitmesine benim kafam karıştı gitmem istiyorum demek nedir ?

gitmek istiyor lafinada inanmadim. bizim yonetim satiyor. dun burak elmas bilerek ndiayeyi satmiyacagiz dedi. herkes cakal olmus

Aksam onemli bir lig maci var konustugumuz seylere bak.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar
Selcuk - Fernando
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis

Hm​

Ndiaye = pres
Terim = pres
Başka soze hacet yok

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezon ortasinda en iyi oyuncularimizdan birini biz sadece 15e mi vermisiz? 15 milyon haberleri dogrumu?

Ne diyecekti ki. Teklif var satmayı düşünüyoruz mu deseydi direkt.

Belki bizimkiler tok satıcıyı oynuyorlardır bilemeyiz.

Geçen sene daha sezonun başında Levent Nazifoğlu denen hain çıkıp "Bruma yı almak isteyen 15 Milyonu getirmeli, fiyatı 15 Milyondur" diyordu. Böyle yapmak daha mı sağlıklı yani kapıları daha yüksek tekliflere kapatıyorsun resmen böylece.

Bence pek şey etmemek lazım satmayacağız lafını. Diyelim satacağız dese sonra transfer gerçekleşmese ne olacak.

illa satacagiz desin demiyorum. kesin konusmasin. aksamina adam kamptan ayriliyor. nasil inanacaksin bu herife simdi.

bu teklif yeni gelmemistir bu herife hele yerine oyuncu gelmezse tam skandal

Son düzenleme:
lato ve donk kasimpasaya
pavelka cimboma
bi tane de sol bek alalim
isimize bakalim........

Kalan 3 günde rüzgar tersine umarım döner.. ki hiç sanmıyorum.

Resmen çöktüm bu sabah.Umudum pek kalmadı şampiyonluğa dair..

Bu rotasyonla imkansızın imkansızı..

Bu adam tam bir beyinsiz, kazmalikta üstüne tanimam.

yok be çok iyi oyuncu. Elbette top kullanma konusunda çok eksik ama fiziksel olarak adeta dövüyor. Lider özelliği olan bir oyuncu. Mainz'da da kaptandı mesela. Çok iyi karakter koyar.

Ndiaye'de inanılmaz oyun zekası olan isim değil. Sadece çok iyi dripling yapıyor. Uzaktan şutu,ara pası vs. var mı? Hayır. Julian en azından defansif olarak iyi kapatır orayı.

Bernard Mensah muhteşem olur Ndiayenin yerine Kpasaya bonservis verelim sene sonu Madridle konuşulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt