Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan zamanında G.Jesus+Malcom ikilisini Brezilya u20'da takip ediyordum şimdi birisi dünyanın en iyi wonderkid'leri arasında Malcom için de 35 mil. pound'a transfer olacağı konuşuluyor vay anasını ...

Granvist-EmreÇ-Asamoah-Doumbia şimdi hiçbiri olmaz da seneye için şu topçularla defosuz-eksiksiz bir takım oluruz,Cl falan olursa mazallah haşat ederler adamı bu kadroyla

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında hoca cıkıp enazından deseydi transfer yapmayacaz evrayıda ben istemiyorum

bosu bosuna taraftarda gaza geldi tabi asıl olan takıma oldu

Ne cengizi ya. Kiralik oyuncu istemiyorum ben. Abi geliyolar güzel oynuyolar sonra gidiyorlar icinde ukte kaliyor senin. Melo hariç tabi. O kaldi yillarca şükürler olsun ki.
Asamoah konusuna gelince hala o adam için uğraşmaya gerek yok gorunen o ki artık kendiside istemiyor bu isi. Dunyada tonla sol bek var alalim artik birini

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne cengizi ya. Kiralik oyuncu istemiyorum ben. Abi geliyolar güzel oynuyolar sonra gidiyorlar icinde ukte kaliyor senin. Melo hariç tabi. O kaldi yillarca şükürler olsun ki.
Asamoah konusuna gelince hala o adam için uğraşmaya gerek yok gorunen o ki artık kendiside istemiyor bu isi. Dunyada tonla sol bek var alalim artik birini

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cengiz geldide istemiyorsun. paramizmi var pesin alalim yigitcim

DTqqk9SW0AIKcA0.jpg

arkadaşlar transfer yapılacak f.t boş konuşmaz süpriz var dedi kimi kast etti bilmiyoruz inanın basında bizim gibi bilmiyor.İçeriden transferle ilgili bilgi çıkmıyor artık.

MAximum 2 oyuncu alınacak deniliyor hem başkan hem hoca tarafından yanlız İmparator inatçı bir adam birine kafayı takar illede onu ister alalımda alalım diyerek.Başka adam alınırsa yerine sıkıntı çıkarır yapısı böyledir.
Kayseri maçında daha net transfer detayı verilecektir diye düşünüyorum hem seçimin bitmesi filanda bu konuda fark yaratacaktır.Sakin olmakta fayda var ayrıca donk gibi linnes gibi 3.sınıf oyuncu almaktansa hiç almamak çok daha iyi olur eldeki kadro kötü değil 2 en faza 3 kaliteli adamla cl seviyesine çıkacaktır.Bu sezon boş adam almaktansa gelecek yaz sezonu daha doğru hamleler yapabiliriz.

Ahmed Musa'yi kiralayin

Tavares'i alin

Onunumuze bakalim

Ulan 3M verecek paramız var ise niye Aziz B. denilen vasat oğlu vasatı alıyoruz şaka gibi ya. Transferi FT'nin eline bırakırsak gene ağır sıçacağız bu çok belli...

Tudor ilk olarak doğru isimleri takımdan kesti . Allah var transferlerde de çok başarılıydı . Ama takım yönetiminde , oyuncu değişiklerinde hayal kırıklığı yarattı .

tudora transfer yapan yönetim Fatih Terime yapmayacakmı sizce? Tudor olsaydı bir kere arda bizdeydi.
Solbek aldıracaktı kim gelirdi bilmem transfer kapatılacaktı.

Dransfer olsun da sukubice bile razıyım xd

Aziz Behiç falan da gelsin xdddddddd
Tavares

Draanssfeer hakan abi ne düşünüyorsun bu konu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt