- 4 Ağustos 2009
- 90.630
- 71.710
- 5.188
3 gün icinde bunlar anca Turkiyeden adam alabilir. Musa ve sivaslı ziya alınıp yola devam edilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şöyleki adam ben gidicem diyorsa gitmeli 16 milyon€ kötü para değil ama bu gelen para ile 3 gün kala nasıl alacağız iyi 3 oyuncu orası muamma umuyorum Fatih Terimin bir planı vardır ve yönetimde üzerine düşeni yapar bu dar kadro ile şampiyon olmamız gerçekten zor yönetim hoca herkes bunun farkındadır önemli olan 3 iyi oyuncu bulmak
aziz yıldırımın fenerbahcelilere hissettirdiklerini hissediyorum.daha büyük bi ızdırap olamaz.yeni baskan ve yönetim 3 günde agzımıza etti.
evet rtaş daha 3-4 hafta önce kulüpte çok mutluyum oynayabildiğim müddetçe mücadele edeceğim diyen adam birden 180* dönmüştür. Yönetimin yaptığı salakça açıklamaya inanıyor olamazsınKardes algıların da problem yoksa eğer bil ki kimse kimseyi satmıyor ndiaye gitmek istiyor zorlamı oynatacaklar
Bir siz biliyorsunuz zaten iyisini maşallah. Koskoca şirketleri yöneten adamlar, büyük şirketleri yönetenler bilmiyor siz biliyorsunuz bravo. Taraftarlık gözüyle bakmayın şu olaya.
Olur mu kardeş, burada dikkat çekiyorsun. Bazı safların sinerjisini bozuyorsun böyle deyince .ne hikmetse gelen gideni mumla aratıyor zaten.Tam kurtulduk bu vizyonsuz adamdan diyoruz hop daha beteri geliyor.Mal beyanı verir gibi açıklamalar yapıyor şeffalık adı altında bizleri ite köpeğe maskara ediyor.
Fatih Terimin olması çok büyük avantaj lakin gerçekten 3 iyi oyuncuya ihtiyacımız var bakalım neler olacak
Beğenmediğimiz Belhanda da gitsin , ndiaye gitmek istiyormuş ( yersen ) o da gitsin , gomis falan da gitsin. 4 aylık gelen yönetim transfer yapmayı bırak herkesi göndererek aklı kıt olanlari para veremiyoruz diye kandırarak görevini tamamlar .#Mercato : Younès Belhanda à la relance en #Bundesliga ? Toutes les infos ici
http://goo.gl/yfUEwZ #RMClive https://twitter.com/RMCsport/status/957262812224638976/photo/1
Olur mu kardeş, burada dikkat çekiyorsun. Bazı safların sinerjisini bozuyorsun böyle deyince .
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Afedersin de sinerjilerine sokayım. Aynı şeyi dursun haini yapsa etmedikleri küfür kalmazdı. Şimdi ise gerizekalılığın adı vizyon olmuş. Neymiş 1 haftalık yönetim eleştirilir miymiş. Mantığa gel. Transfer döneminin bitmesine 3 gün kala en önemli oyuncularından birini 15M gibi PL takımları için çerez sayılamayacak rakama satan adamlara çıkıp 2 kelam edemiyor bazıları. Yok yeni yönetim, yok oyuncu gitmek istiyor diye saçma sapan bahanelerle hemde. Ulan bunu diyen adam 2 dk oturup düşünmez mi? Senin gözünün önünde Asamoah örneği var. Adamlar için hayati bir oyuncu olmamasına rağmen yerine oyuncu bulmadıkları için bırakmıyorlar. Hem de çatır çutur oynatıyorlar. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Bu kulübün taraftarı ne ki yönetimi ne olsun. Tencere kapak misali...Olur mu kardeş, burada dikkat çekiyorsun. Bazı safların sinerjisini bozuyorsun böyle deyince .
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yönetim ağlamak için gelmiş kardeş, Fatih Hoca ne yapsın? Bu akşam çıkar para yok yapamıyoruz der ne desin? Bazıları anlamıyor yaşın, Eren gibi yeteneksizlerin oynanmasının nedeni ağlak yönetimin para diye ağlaması ve hocanın da alternatif yaratma çabaları. Insanlar anlamıyor da mal gibi 4 günlük yönetimi koruyor ama Hoca suçlu kadroyla...dostum genel kurulda filan konuşulacak laflardır mesela 4 ay geriden ödeme yapıyoruz demesi beni şok etti yani 1 kampanya yapıldı dün taraftarın nasıl sahiplendiğini gördüler 3 gün var maç sonu Fatih Terim gerekli açıklamaları yapar işallah kesin alacağız oyuncu filan deyip yönetimi köşeye sıkıştırır yoksa gerçekten işimiz bu dar kadro ile zor 16 milyon€ ile 2 iyi oyuncu alabilirsin 8+8 verip ama yönetim bakalım ne yapacak