Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü oyun canımı çok sıktı. Tolga ve Selçuk geri pas yapmaktan başka hiçbir şey yapmadı. Rakip basınca çıkamadık. Tolga, Selçuk orta sahasıyla Fatih hoca bile mucize yaratamaz. Fernando’nun dönmesi ve yanına dribling yapabilen bir oyuncu alınması şart. Sol beke değinmeye gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi mucize olup sol bek+Fellaini gelse Ndiaye kesin gitti zaten

forvet hamlesinden vazgeçilebilir sol bek ve orta saha kesin gelmeli ndiaye giderse

Dursun denen malın 4 aylık borç yüküyle de nasıl adam alacaksak o da büyük soru işareti. Yeni yönetimin pek bir suçu yok. Ndiaye’yi ölümüne tutmalılar ama. Gitmek istiyorsa gidecek diye bir olay yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Holebastan iyisini bulmakta zor bir şekilde kiralanmalı adam sıcak bakıyormuş zaten,Kupa maçında oynaması bugün önemli değil.

içime hamza mı kaçtı nedir ndiaye gitse ve hiç adam alınmassa bile şampiyon oluruz gibi hissediyorum :)

Bu saatten sonra transfer olursa menajer onerisiyle olur anca. 4 gun kaldi, bir cok menajer oyuncu onermistir bizimkilere.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Holebas
Fernando Fellaini
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Linnes,Denayer,Hakan,Tolga,Selçuk,Yasin,Sinan,Eren

Ndiaye : 16 M

Fellaini : 2 M €
Holebas : 600 B € Kira

13.5 Milyon Cepte

holebası mumla arayacaz mumla keske alabilsek bugun izledim dipcik gibi adam

son yillarin sampiyon orta sahalari:

atiba-oguzhan-talisca
atiba-oguzhan-sosa
melo-selcuk-sneijder
topal-cristian-emre
melo-selcuk

yani siz bugünki orta saha düzeniyle sampiyonlugu unutun. tolga-selcuk-feghouli orta sahasiyla sampiyon olamazsin. ndiaye gider de kimse alinmazsa fenerle birlikte 3.lük icin yarisiriz bir noktadan sonra, zira en kaliteli orta saha besiktas ve basaksehir'de. sampiyonluk orta sahaden gecer.

https://m.youtube.com/watch?v=6CbGBAdH4Uk

Gecen sene forum'da onerilmisti bu oyuncu. Stuttgart'da fazla oynamadigi icin ayrilmak istiyor, kiralik parasi vermeden bile rahat kiralanir, oyuncuya sene sonuna kadar 500-600 bin euro ver kosa kosa gelir, 22 yasinda, video'ya bakarsan tam aradigimiz adam.

Wolfsburg'da fazla forma sansi bulmayan Bazoer da var.

Scout ekibi boyle rahat kiralayabilecegin oyunculari da bulamiyorsa bir zahmet biraksinlar bu isi.

Unutamadım unutamadim ne olur anla beni.

0deae3c16ff526b3b442b27fdd081cee.jpg

En kestirme yol asamoah olacak bizim için bence , ndiaye yerine bile oynayabilir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt