Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.039
- 13.932
- 1.498
Azubuike de olabilit bu ikisinin kumaşı ndiaye kadar iyi bence tutma ihtimali yüksek ve çok gençler tutarsa 25-30 lara giderler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis Danilo 'yu yazmamın sebebi bu Ahmet Bulut 'un çalıştığı Jorge Mendes 'un topçusu bonservisinin %90 'ı bu adama ait en kısa sürede menajerler aracığılı ile yapılabilir bu transfer
Hani Asamoah bu saatten sonra şart değil yeter ki iyi bir sol bek ve sağlam bir orta saha gelsin de Asamoah olmuş Holebas olmuş çok umrumda değil açıkcası
nacik transfer olmicak demis gelen meblag takima ve vergi borcuna gidicek diyor
ulan abbas ulan yürüyen kulak ne istedin lan kulübümüzden, yagli suratina kese attiracak paran kalmasın dumbelek herif..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunu bilmiyordum renktaşım umarım dediğin gibi olur alırlar daniloyu.(büyük potansiyel-türkiye ligine çok çok uygun futbolcu)
Ozan Tufan sürprizi bekliyorum
Ozan Tufan sürprizi bekliyorum
bu 3 günde herşey olabilir![]()
bu 3 günde herşey olabilir![]()
gunaydin heisgunaydin heis haftaya formda baslamissin
Kardeşim bu ne tezatlık yahu? Dün Josue diyip durdun, şimdi de Hamidou diyip mesajı çöpleri göndermemiz lazım diyerek bitiriyorsun.Karabükten hamidou trore olabilir aslında kumaşı var fizik olarak ndiayeden daha iyi ve daha genç 1 milyon gibi alınır ki karabüke oyuncu lazım eldeki çöpleride itekleriz
ndiayenin satışı doğruysa şuandan itibaren transferde geçen her saniye şampiyonluk için geri sayımdır. Acilen dinamik bir orta saha ve sol bek almalılar:38573:bence modlar yeni nöbet açsın son 3 gün için sinerji yaratalım
ndiayenin satışı doğruysa şuandan itibaren transferde geçen her saniye şampiyonluk için geri sayımdır. Acilen dinamik bir orta saha ve sol bek almalılar:38573: