Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'yı sezon sonu da 10 ve üzerine satabilirsin.

Aleykümselam, buradayım ama o zaman söylediğimin hala arkasındayım. Kendi adıma sebebi çok basit aslında, Anadolu takımlarından aldığımız oyuncuların iyi çıkma oranının çok düşük olması ve oyuncuya verilen bonservis, hadi o yine bir derece kabul edilebilir demiştim, daha önemlisi verilen maaş acayip yüksek idi.

Anadolu'dan yabancı alınmasına bende karşıyım ama Ndiaye olayına farklı bakmak gerekiyordu.2 sezon boyunca kendini yeterince kanıtlamıştı özellikle geçen sezon Avrupa Ligi'nde iyice göz önüne çıkmıştı yaşlı da değilken almamak hata olurdu.

Anadolu'dan yabancı alınmasına bende karşıyım ama Ndiaye olayına farklı bakmak gerekiyordu.2 sezon boyunca kendini yeterince kanıtlamıştı özellikle geçen sezon Avrupa Ligi'nde iyice göz önüne çıkmıştı yaşlı da değilken almamak hata olurdu.
Ben oyuncuyu nerede ise hiç izlemedim, belki hatam bu idi. Değerlendirmemi gerçekten yazdığım kriterler üzerinden yaptım. Ayrıca mesajımı editledim, Ndiaye'nin önemli eksikleri var ama işte dinamizm ve dribbling becerisi ve yerine oynayacak olan oyuncular yüzünden tedirginim.

Yoksa bu paralara şaşırmıyorum artık, üstelik piyasa sezon başı daha bu kadar uçmamıștı diye hatırlıyorum. Düşün Ndiaye skor katkısı düşük olmasına ve Avrupa'da oynamıyor olmamamıza rağmen bu fiyata gidiyor, hiç bir yönü ile mantıklı değil bu miktarlar.

Son düzenleme:
@SerkanRecber_10

GS-BJK U-16 maçını seyrediyorumda,Süleyman Luş,Fırat Güllü ve Ali Yavuz Kol,fiziksel ve zihinsel doğru geliştirilirse özel oyuncular olurlar

ekim 2016 -bahsettiği 3 isimde bizim futbolcumuz

süleyman luş ortasaha idi solbek olmus lan...direkt alsınlar a takıma...bu ali yavuz kol bence çok yakın zamanda sahada göreceğimiz biri.fatih terim direkt kazandırır bu cocugu.bugün de dogum günü imiş.kutlu olsun 17.yası...u21 de iyi maç çıkartttı geçen.2-3 dk izleyen bile anlar ondaki cevheri

Son düzenleme:
16m+bonus guzel para ama Erhan Telli'ye gore Stoke uzerine cikmiyormus, bizimkilerin yerinde olsam satmam.

Transferin bitmesine 3 gun kala ilk 11'in onemli oyuncularindan birini satiyorsun, ya 19-20m verirler, ya da Ndiaye takimda kalir. Oyle oynamam falan diyemez, Senegal ile dunya kupasina gitmek icin mecbur oynamak zorunda. Bizimkiler pazarlik yapmadan satiyorsa buyuk hata yapmis olurlar.

Son düzenleme:
16m+bonus guzel para ama Erhan Telli'ye gore Stoke uzerine cikmiyormus, bizimkilerin yerinde olsam satmam.

Transferin bitmesine 3 gun kala ilk 11'in onemli oyuncularindan birini satiyorsun, ya 19-20m verirler, ya da Ndiaye takimda kalir. Oyle oynamam falan diyemez, Senegal ile dunya kupasina gitmek icin de mecbur oynamak zorunda. Bizimkiler pazarlik yapmadan satiyorsa buyuk hata yapmis olurlar.

erhan telli mi?skysporta göre 15 milyon pound,the suna göre de 16 milyon pound şu an verilen ndiayeye

Sol bek alamayacağız bu gidişle yarım dönemliğine Evra'yı getirsek en azından.

Ben oyuncuyu nerede ise hiç izlemedim, belki hatam bu idi. Değerlendirmemi gerçekten yazdığım kriterler üzerinden yaptım. Ayrıca mesajımı editledim, Ndiaye'nin önemli eksikleri var ama işte dinamizm ve dribbling becerisi ve yerine oynayacak olan oyuncular yüzünden tedirginim.

Yoksa bu paralara şaşırmıyorum artık, üstelik piyasa sezon başı daha bu kadar uçmamıștı diye hatırlıyorum. Düşün Ndiaye skor katkısı düşük olmasına ve Avrupa'da oynamıyor olmamamıza rağmen bu fiyata gidiyor, hiç bir yönü ile mantıklı değil bu miktarlar.

yaw normalde bu paralara bizim ligden yine futbolcu almaz kimse ama çin in devreye girmesi epl de ki bazı kulüplerin sahiplerinin etkisiyle rahat para harcayabilmeleri , farklı liglerde el değiştiren takımların yeni sahiplerinin piyasaya saldırması ve yine epl de artan yayın gelirleri

bunlar da bitecek,ben denizi o kadar derin görmüyorum ama tabi çoğu zaman yanılıyoruz :D

tabi bir de Güney Amerika takımları da eskisi gibi güçsüz değiller,onlarında parası ya da finansal bolluğu var ama bu finansal bolluğun kaynağı nedir şüpheli,borçsa orası da uzun sürmez

Son düzenleme:
yaw normalde bu paralara bizim ligden yine futbolcu almaz kimse ama çin in devreye girmesi epl de ki bazı kulüplerin sahiplerinin etkisiyle rahat para harcayabilmeleri , farklı liglerde el değiştiren takımların yeni sahiplerinin piyasaya saldırması ve yine epl de artan yayın gelirleri

bunlar da bitecek,ben denizi o kadar derin görmüyorum ama tabi çoğu zaman yanılıyoruz :d
Katılıyorum, bu miktarlar şişen balon yüzünden bence.

bunlar da bitecek,ben denizi o kadar derin görmüyorum ama tabi çoğu zaman yanılıyoruz :D

tabi bir de Güney Amerika takımları da eskisi gibi güçsüz değiller,onlarında parası ya da finansal bolluğu var ama bu finansal bolluğun kaynağı nedir şüpheli,borçsa orası da uzun sürmez

Çin bitebilir çünkü harcanan paraların karşılığı yok ama İngiltere bitmez. Yayın gelirleri falan uçmuş durumda. Tüm dünyada izleniyor çünkü.

DUtKhgyWkAAC_OX

Skysport muhabirine göre Stoke City bu transferi bir an önce bitirmek ve NDiaye için çalışma izni çıkarmak istiyor. Bu izni çıkaramayacaklarsa transferden vazgeçebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt