Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Trabzon Novak
Bjk Vagner Love
Basak Arda & Bajic
Biz Babayaro
Babayaro olsa yine iyi sol bek sorunumuz kalmazdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon Novak
Bjk Vagner Love
Basak Arda & Bajic
Biz Babayaro
B2B diyon ha? Ndiaye'nin yerine oturur mu? Tipine bakınca Selçuk tarzında bi topçuya benziyor çünkü.İlk yarının ortasında önermiştim "oynamıyor, kiralayabiliriz" diye ama herifi seyredemedim hiç. Oynamıyor
![]()
B2B diyon ha? Ndiaye'nin yerine oturur mu? Tipine bakınca Selçuk tarzında bi topçuya benziyor çünkü.İlk yarının ortasında önermiştim "oynamıyor, kiralayabiliriz" diye ama herifi seyredemedim hiç. Oynamıyor
![]()

B2B orta saha olarak da oynar + olarak hücum yeteneğiyle de çok ciddi katkı verir
Ama Ndiaye kadar sert bir orta saha değil
Ndiaye'nin kattığı tempo çok önemliydi bence. Orta sahada Selçuk, Belhanda gibi uyuşuk adamlar varken özellikle. Fernando geride zaten. Bu Klaassen tempoyu düşürmezse gelsin o vakit. Sinerjiyi oraya odaklandıralım.Lakabi o yüzden cheese straw zaten. :asd22: oyun tarzi olarak ndiayeye benziyor mu bilmiyorum klaassenin oyun zekasi ve paslari daha iyidir. ama ndiaye kadar enerjik ve hizli degil, tackle konusunda da onun kadar iyi degil. su anki durumumuzda daha iyisini biraz zor buluruz.![]()

Bırakmazlar tabi de adam adapte olamadı. 2 hoca da oynatmıyor. Kiralayıp değerinin iyice düşmemesini isterler heralde.Big Sam yakında kovulur o yüzden Klaaseni bırakmaz everton. Sene başı dünyaları bayıldılar adama, devre arasında bırakmazlar
hoca istiyo ama o da vaktin dar olduğunu anladı içimizden çözeriz diyo hoca ama çözebilceğimiz bir durum yok carole bile olsa belki kurtarırdı ama latonun ayakları titriyo kendi bile gülüyo attığı paslardan sonraaynen ahmed musa tam aradıgımız cocuktu bize 2.devreler girip oyunu hareketlendirecek sprinter forvet lazım yani kanat forvet aslında 9 numaramız var zaten
aminu zaten ndiaye ile birlikte osmanlı takımını uefada sırtlayan adamdı cok güclü fizigi var ve fuleli adam kim uydurdu aminu haberini bilmiyorum ama bizde is yapar
fakat sol tarafımız resmen bombos osmanlı gibi ligin en vasat takımı tecavüz etti kayseri desen neler yaptı
hoca neden 6 aylık bile olsa evra gibi bir ustayı istemiyor aklım almıyor cünkü sol beksiz kapatırsak transferi fazla gecmez bence lige havlu atmamız
herseyi hoca kurtaramaz maalesef
Bırakmazlar tabi de adam adapte olamadı. 2 hoca da oynatmıyor. Kiralayıp değerinin iyice düşmemesini isterler heralde.