Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik: Ben Galatasaray Başkanı olsam, bu konuyu önce Dursun Özbek'le görüşürdüm. Basına yansımasına müsaade etmezdim. Yapılan alışverişlerin bu şekilde basına yansımaması gerekirdi. Kaldı ki bu açıklama yapılırken bize de sorulabilirdi."

yiyin cezalari

ManCity Bilbao'nun fransiz stoperi Laporte'yi 65 milyona almis

Laporte
Stones
Otamendi
Kompany
Mangala

Vay vay vay canim

Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik: "Biz Ndiaye'yi İngiltere'ye daha yüksek paraya satabilirdik ancak araya kıramadığımız insanlar girince Galatasaray'a sattık. Ndiaye satılırsa herhangi bir pay almayacağız."

Reis girmistir araya. Transfer zamanı da soylemistim.

Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik: Ben Galatasaray Başkanı olsam, bu konuyu önce Dursun Özbek'le görüşürdüm. Basına yansımasına müsaade etmezdim. Yapılan alışverişlerin bu şekilde basına yansımaması gerekirdi. Kaldı ki bu açıklama yapılırken bize de sorulabilirdi."

yiyin cezalari

Bu ne? Ayvayı yemişiz uefa fifa dikmese bari.

Nevzat Dindar: "Badou Ndiaye, 15+1 milyon Euro’ya Stoke City’de... Bir sonraki satıştan %15 de pay alınacak... Paranın önemli kısmı peşin geliyor... Oyuncunun alacakları ve 1.5 milyon Euro'luk ödenmesi gereken bonus da eklenince iyi satış..."

Nevzat Dindar: "Badou Ndiaye, 15+1 milyon Euro’ya Stoke City’de... Bir sonraki satıştan %15 de pay alınacak... Paranın önemli kısmı peşin geliyor... Oyuncunun alacakları ve 1.5 milyon Euro'luk ödenmesi gereken bonus da eklenince iyi satış..."

Neco dediyse max 10 mye satmışızdır

28 yaşına basacak olan adama %15 opsiyon koydurmak ne kadar mantıklı bilemedim

Düz 18 mil. € yapılsın

Terim derbide görür maaşı yatan evlatlarını ezilecekler

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

28 yaşına basacak olan adama %15 opsiyon koydurmak ne kadar mantıklı bilemedim

Düz 18 mil. € yapılsın

lig içi çok transfer oluyor 30 a filan takım değiştirirse 2-3 mio alırız ekstra. Zaten aidiyeti düşük bir oyuncu illaki transfer olur 1-2 yıla.

Biri de şu 12 milyon muhabbetini açıklasın. Bunlar da dursun gibi adamlarına yazdırmaya başladı haberleri. Cik de dursun bunu yaptı biz de buna sattık diye . Ceza alacaksak şerefsiz dursun da alacak. 7.5 ise iyi kar 12 ise bomboş etkisiz bir transfer olacak

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yiyin cezalari
Yeni yönetim bilerek yaptırıyor gibi bu haberleri

abv juve

tüzemen ndiago mevzunu açıklıyor.

Stoke en az 20'ye kaktırır birine Ndiayeyi 2.5 M falanda opsiyondan alırız.Çok kötü değil anlaşma şartları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt