Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağlam teklf yapacaklarmıs son söylentiye göre,donsahı almalıyız abi.8 milyona kacıyo elden :/
bize ileri top taşıyacak adam lazım istemezükAdam hafifden tekniksel sinirli ama baya mücadele eden ve top kazanan oyuncu. Öne dogru fazla birsey katkisi olmayan futbolcu Bakalorz. Yani kilit pasi falan bekliyemezsiniz ondan. En iyi rolu onun rakipin oyunun icine etmek, pres yapmak ve ikili mücadelere girmek.
Bence bizde fazla is yapamaz onun yüzünden.
Çöp o zaman. Tolga var ondan daha teknikAdam hafifden tekniksel sinirli ama baya mücadele eden ve top kazanan oyuncu. Öne dogru fazla birsey katkisi olmayan futbolcu Bakalorz. Yani kilit pasi falan bekliyemezsiniz ondan. En iyi rolu onun rakipin oyunun icine etmek, pres yapmak ve ikili mücadelere girmek.
Bence bizde fazla is yapamaz onun yüzünden.
suar serdarı alın lan bari
+ salih özcan veya berkay özcan.
Arkadaşı ufaktan araştırdım.. Sadece 50 tane 1.Bundesliga maçı oynamış. 28-29 yaşında bir oyuncu için inanılmaz düşük rakam. Kariyeri alt liglerde geçmiş bir oyuncu.
Ne derece doğru bilemiyorum.. 22-23 yaşında olsa gelişime açık dersin,denenebilir dersin vs. ama 29 yaşında birini almak bana göre yanlış. Haa hiç izlemediğim için nasıl oyuncu olduğunu bilemem ama sadece rakamlara göre konuşursak pek iç açıcı değil.
valla sezon başında denedik ama paşalar hallerinden çok memnun ( Hakan balta, de jong vs) . Biz alırken hata yapıyoruz, o kadar yüksek ücret veriyoruz ki, ya katar ya Çin seçenekleri kalıyor. Arada bi bruma, ndiaye filan denk geliyo onları da beceriksizliğimizden ederinin alt limitinde satıyoruz. Transfer politikamızın baştan alağı değişmesi lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakalorz denen hiyaragası kim yaw? Hannoverliler bile tanımıyordur herifi.

Aynen en çok Dortmund 2'de forma giymiş kariyeri boyunca. Bu bile herşeye işaret. Böyle Alman Mustafa Sarplara Barış Özbek'lere gerek yok.