Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Kim bu ?[FONT="][FONT="]Allah kerim Fatih Terim dememişler boşuna :-) sağol hocam iyi isim
[/FONT]
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu ?[FONT="][FONT="]Allah kerim Fatih Terim dememişler boşuna :-) sağol hocam iyi isim
[/FONT]
harf yazaıyom kafam iyi kardo kim ladık
Herif yarın İngiltereye gidecek diyorlar yaw daha neyin çalışma izni
valla sezon başında denedik ama paşalar hallerinden çok memnun ( Hakan balta, de jong vs) . Biz alırken hata yapıyoruz, o kadar yüksek ücret veriyoruz ki, ya katar ya Çin seçenekleri kalıyor. Arada bi bruma, ndiaye filan denk geliyo onları da beceriksizliğimizden ederinin alt limitinde satıyoruz. Transfer politikamızın baştan alağı değişmesi lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kimseyi alamadikharf yazaıyom kafam iyi kardo kim ladık
Neyseki son dakika faksı ters gönderecek yönetim yok..
Terim adam edercileri goremiyoruz nedense
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim adam edercileri goremiyoruz nedense
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
carsıdan aldım shakiri eve geldim necati..çok değil 4 ay sonra kaka gelcekti neredeyse
Hic birsey yapmadik yav direkt yaz sezonu baslamadan kadro disi biraktik herifleri copluk muamelesi yaptik. Jong orneginde goruldugu gibi adam isteyince gonderiliyormus bizim yonetimlerde satis ileriyle kim ilgileniyorsa yav bunlardan ne olacak salla gitsin modunda o yuzden olcan, dany gibi heriflerr bosuna fesih parasi odemek zorunda kaldik. Herifleri gonderdik birinin talibidr vardi biz yinede fesih ettik gonderdik 1 gun sonra digeri 1 ay sonra imza atti.
Gelenlerden ziyade gonderilemeyenleride konusmak lazim. Bazi oyuncular abi kardes iliskisinden mi tutuldular yillarca misal.
Su transfer komitesini bagimsiz bir hale getirip gavur yoneticilerr birakmadigimiz surece oynatmayacagimiz oyunculara 20 milyon euro vermeye devam ederiz