Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar alınırsa ilk albayrak sonra hiç yapmadığım şekilde Hocaya laf ederim . Elinde sol bek forvet orta saha yok ama sen gidip serdar salagini alırsan kusura bakma alanlarda da 2 gram beyin yoktur . Bunu savunmaya çalışanlar da dalkavukluk yapar .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

durduk yere kimse fotograf paylasmaz,heleki tam transferin son gününde aminuyu beklerken bu yasin benzeri apaci gelmese bari

Yağ çekiyor olabilir hemen de ortalığı ayağa kaldırmışsınız!

Serdar gürler alınırsa onu alanın aklına sokayım aklına. Ona para vereninde aklına sokayım

Sinan ve Yasin 'le sözleşme yenilemeyeceksek yazın o ikilinin yerine Serdar gelsin tamam da

Sol bek yok - Orta saha yok- Alternatif forvet yok tutup Serdar 'ı almazlar herhalde ...

3de3ab_a3c90d43d901440ca7021c0233e8263b.webp

buram buram canavar kokuyor gol olup yagcak cikolatam :D

Sene başında bedavayken apaçi apaçi açıklamalar yapmıştı bizim için. Onu alırsak eğer alanın ben

Yav aminu bile alınmamalı.Elinde rodriguex feghouli sinan yasin var.4 tane kanat oyuncun var.Hiç yoksa genç recep gül var.Aminuyu serdarı alana kadar oynat recep gülü.

burda bazı arkadaslar cok umutlu ama ben söyliyeyim 2000 dogumlular dahil bizim genclerin hicbirinden bisey olmayacak fizikleri rezalet durumda ilk okul cocugu konumunda fizikleri var
ve böylede giderlerse 3.küme takımlarına anca giderler özetle genclerden bosuna umut beklemeyin fizik olmadan yetenegin isterse messi olsun

Albayrak'in issizligi iste.

Nefret ediyorum su adamdan.

Terim'de transfer'den anlamiyor, net.

Bu Albayrak ın vizyonsuzluğu, Fatih Hocanın transfer bilmemezliği bizi çok kanser eder

parçalayın lan kendinizi serdar diye nasıl olsa gelmeyecek zevkli oluyo okuması:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt