Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2015 Osmanlıspor, 300 bin €
2017 Galatasaray, 7.5M€
2018 Stoke City, 17M€

DUx0XdGXUAAoPmG

Ndiaye'nin evrakları yetişmeyebililir. Geçen transfer dönemi Adrien Silva'nın evrakları yetişmemişti. Leicester City'de 6 ay top oynayamadı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Ndiaye gitmek istiyor ne yapalım" kadar saçma bir bahane görmedim ben. Bütün yaz Asamoah'ın "Galatasaray'a gitmek istiyorum; beni bırakın" haberlerini okuduk. Ama Juventus yerine adam koyamadığı için ya da başka sebeplerden dolayı transfere izin vermedi ve Asamoah takımda kaldı.

Şimdi Ndiaye gitmek istiyor. Sen adama "bir yere gidemezsin, bu sezonu bitireceksin. Şampiyon olmamız lazım" demelisin. Baskını ağırlığını koyacaksın. Bunun üzerine "adam oynamaz ki" argümanları gelecek. Yaz sezonunda transfer olmak istiyorsa paşa paşa oynamak zorunda. Kasıtlı oynamadığını, kötü oynadığını da düşünüyorsan 90 dakikayı vermezsin. Kısacası o oyuncuyu her türlü oynatırsın! Gitmek istemesi bahane falan olamaz.

"Ama para yok. Bittik biz ve 15 milyon bize çok iyi gelecek" diyorsanız o ayrı. Çıkın mertçe söyleyin. "Gitmek istiyor ne yapalım" diyerek ne kendinizi ne de Galatasaray markasını küçük düşürmeyin!

adamın elinde koz var.

ödemelerini alamamış,gitmek istiyorsa yapar yine ... liğini gider

Ndiaye'nin evrakları yetişmeyebililir. Geçen transfer dönemi Adrien Silva'nın evrakları yetişmemişti. Leicester City'de 6 ay top oynayamadı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paramizi aldigimiz sürece bizi hic bir sekilde alakadar etmeyen bir durum olacaktir süphesiz.

Badounun kalmasi su acidan iyi: Sezon sonuna kadar iyi oynayip transfer olmak isteyecektir, yani daha cok para alabiliriz.

Kötü yani ise, oyuncularin parasi hala ödenmeyecek. Oyuncular Tudor döneminde neden birden saldi belli oldu.

bernat
leroy fer
sandro ramirez

giphy.gif

Serdar Gürler süper transfer,Uğur Çiftçi ve Musa Çağıranda gelirse eksiğimiz kalmaz

başaksehir bu sene sampiyon olur bizde 2 veya 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt