Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
1 milyon kiralama bedeli
Kaziga bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon 10 küsur milyona transfer oldu. Alamayız heralde bacağı kopmadıysa.Ulan madem sağ ayaklı sol bek alacaktık Bruno Peres’i niye kaçırdık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kusura bakmayın ama bok gibi transferGalatasaray, Inter'in sol bek oyuncusu Nagatomo'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor. (Di Marzio)
İtalyan basınında geçen son dakika haberine göre Inter'in sol beki Nagatomo'nun menajeri İstanbul'a geliyor.
kusura bakmayın ama bok gibi transfer
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Nagatomo için en güzel yorum bu : Galatasaray iPhone 8 almaya çalışırken xiamo 6 ' yı alacak gibi
Evet. Benim de tek umut kaynağım Nagatomo'yu istemiyor olmam. :asd2:Forum bir futbolcuyu beğenmiyorsa ve bu topçu yabancıysa bizde iş yapmama lüksü yok ben senelerdir bunu gördüm![]()
BravoUlan biz Carole 350 bine kiraladık en azından daha gençti bir şeyler yapma olasılığı vardı bu adam gelmiş 31 yaşına ne 1 milyona kiralaması ya bonservisi o kadar olur anca almayın daha iyi bu ne saçmalıktır.

Bende de asisti pek yoktu harbi sol bek yok piyasada oyunda bile bulamadım kimseyi
bende transfer manyağı değilim linnes oynasın sesim çıkmaz ama lato oynarsa hançeri yemiş gibi oluruzBence Evra daha mantıklı olurdu ama hoca istemiyor demek ki bu adamın da kötü olacağını düşünmüyorum Linnes ile 6 ay idare etseler solu yeter.