Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Japon iş yapar yapmaz bilmemde bence linnes e haksızlık yapılıyor neyse yav bitsin artık şu çile sonuna kadar destekleyeceğiz takımı fernando reis de yeni transferimiz gibi olacak inş..

Ulan madem sağ ayaklı sol bek alacaktık Bruno Peres’i niye kaçırdık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen sezon 10 küsur milyona transfer oldu. Alamayız heralde bacağı kopmadıysa.

he nagatomo lato gibi 1e1de karşısına geleni buyur etmez tabi

latodan kötü olmayacağı bariz ama madem solak takıntısını aşacaktı hoca linnesi niye oynatmıyor gözümüzü kanatıyor 2 maçtır

Galatasaray, Inter'in sol bek oyuncusu Nagatomo'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor. (Di Marzio)

İtalyan basınında geçen son dakika haberine göre Inter'in sol beki Nagatomo'nun menajeri İstanbul'a geliyor.
kusura bakmayın ama bok gibi transfer

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Nagatomo için en güzel yorum bu : [FONT=&quot]Galatasaray iPhone 8 almaya çalışırken xiamo 6 ' yı alacak gibi[/FONT]

Atiker Konyaspor Samuel Eto'o'yu renklerine bağladı.

Transfer yapılsa taraftar beğenmez transfer yapılmasa Latov denen adamın ayağına bakacaz. Artık şu ön yargılı düşüncülerden uzaklaşma zamanı latov gelirken taraftarın %90'ı karabük performansına göre fena transfer değil diyordu ama ne oldu tamamen çöp oldu, Nagatomo hakkında şimdiden olumlu ya da olumsuz konuşmak olmaz sonuçta Terim, Scout ve yeni yönetim bu kadar sol bek arasında nagatomo diyorsa bir bildikleri vardır hem dünya kupasından önce nagatomo elinden geleni yapmak isteyecektir

Forum bir futbolcuyu beğenmiyorsa ve bu topçu yabancıysa bizde iş yapmama lüksü yok ben senelerdir bunu gördüm :)

kusura bakmayın ama bok gibi transfer

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Nagatomo için en güzel yorum bu : Galatasaray iPhone 8 almaya çalışırken xiamo 6 ' yı alacak gibi

Bence Evra daha mantıklı olurdu ama hoca istemiyor demek ki bu adamın da kötü olacağını düşünmüyorum Linnes ile 6 ay idare etseler solu yeter.

z0rjBB.png
[/URL]

Ben de kiralamıştım kendisini. 2 asistle tamamladı sezonu. Dedikleri gibi skora katkısı yok galiba. :D

Ulan biz Carole 350 bine kiraladık en azından daha gençti bir şeyler yapma olasılığı vardı bu adam gelmiş 31 yaşına ne 1 milyona kiralaması ya bonservisi o kadar olur anca almayın daha iyi bu ne saçmalıktır.

bari gnoukouriyi de kiralasaydık interden diyecektim ki çocuğun kalp sorunları varmış

nagatamo fena değil.ama premium sport güzel atmış.bruno peresi de bize transfer etmeye calısıyoalrdı

Bence Evra daha mantıklı olurdu ama hoca istemiyor demek ki bu adamın da kötü olacağını düşünmüyorum Linnes ile 6 ay idare etseler solu yeter.
bende transfer manyağı değilim linnes oynasın sesim çıkmaz ama lato oynarsa hançeri yemiş gibi oluruz

Yönetimin ilk transferi Nagatomo, o da 1m kiralak bedeli olarak. Müthis basladik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt