Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerci ndiaye den daha cok bekliyordum okadar arkasindan aglanacak bi durum yok.
tamam top calmada iyidi ama okadarini tolgada kapiyor.
ama yinede bi orta saha lazim.

Bifouma - Saivet - Robinho
Kone

Fena degil.​

Parasini alamadigi icin gittigi cok net.

valla öyle olsa diğer oyuncularda giderdi bence yaşından kaynaklı ve premier lig fırsatını kaçırmak istemiyor ama oyuncunun parasını ödeseydi turşu surat ve yeni yönetim kardeşim biz paranı ödedik diyerek 20 milyona satabilirdik cenk tosunun 28 ettiği dünyada ndiaye ve brumayı hibe ettik resmen

Nagatomo gelirse ndaye yerine oynasın deli gibi koşuyo zaten asyalı okan olur

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet transfer bitti, Di Marzio'ya gore Nagatomo bize kiralandi.

@DiMarzio

Ulteriori conferme: #Nagatomo da @Inter al @GalatasaraySK in chiusura, prestito @SkySport #calciomercato

valla öyle olsa diğer oyuncularda giderdi bence yaşından kaynaklı ve premier lig fırsatını kaçırmak istemiyor ama oyuncunun parasını ödeseydi turşu surat ve yeni yönetim kardeşim biz paranı ödedik diyerek 20 milyona satabilirdik cenk tosunun 28 ettiği dünyada ndiaye ve brumayı hibe ettik resmen
O firsati kacirmak istemeseydi, sezon basi giderdi.

Digerleri de giderdi diye birsey yok. Sonucta her insan farkli. Kimi bu tip konulara anlayis gösterir, digeri 1 gün bile tolerans göstermez.

Japon demek ha..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sivasla iyi ki bu hafta oynuyoruz hem robinho yeni geldi hem de Saivet yeni gelecek ikisi de hazır değil sonrasında oynayacak takımlar ciddi şekilde zorlanır :D

Sivasspor, Newcastle United'ın 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Henri Saivet'yi kadrosuna kattı. (beIN SPORTS)
Öyle ama bizim büyük bir sorunumuz var, orta saha. Fernando takım ile çalışmıyor dolayısı ile oynamayacak. Tolga - Selçuk ikilisi ile işimiz zor, özellikle Selçuk. Sivas ilk yarı da oynadığı gibi oynar ise, orta sahada iyi baskı yapmışlar idi, Selçuk kaybolup gider. Tolga ise yalnız kaldığı için yine sıkıntı yaşar.

Son düzenleme:
bol bol samurak videosu atariz artik foruma, birde 55 no samsunlu samurai :D

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

neyse 6 ay idare eder ama orta saha sorunu cikti simdi.

Tudor- kötü hoca iyi transfer Terim - çok iyi hoca çok kötü transfer :(:(

abi olmayan para ile şu adamı aldığımıza dua edelim yani terim kötü oyuncu aldırmaz genelde 37 yaşındaki evrayı isteyenler 31 yaşındaki adamı beğenmiyor kötü bir oyuncu değil felipe luis asamoah juan bernattan sonra tatmin etmedi kimseyi transfer ama lato linnes oynadığı zaman çöküyor defansın solu emin olun mariano etkisi yapmasada 3-5 maç sonra takımda en sevilen oyuncu olabilir ndiaye gitmese muhteşem olurdu.

Umarım 1 ortasaha transferi yapabiliriz.

1milyon kiralama ücreti diyolar şaka olmalı bu?

Yaw bu sezon bi mac vardi Inter'in. Sagdan gelisen bi atak vardi. Orda oynayan biri Nagatomo'ya pasi atmadi 2-3 kez, orta yapti adam, gol oldu. Nagatomo'nun hali cok komikti. Unuttum maci, bulamiyorum videoyu.

nagatomo olayı gerçek arkadaşlar iki hafta önce yazmıştım bayadır ugrasıyorlardı bu transfer için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt