Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen orta saha lütfen.

nogotamo iyi oyuncumu beyler

DU0JIaCXUAEAdV7.jpg

Yarım sezonluğuna mbia gelse hayır demem.Fernando’nun ofansif özellikleri de gayet iyidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

karabüğün sol bekiyle yıllarca italyada interde falan oynamış adamı bir tutanların yeri gscimbom deil olsa olsa kizlarsoruyor.com dur arklar maalsef

zira burda yere göğe sığdıralamayan canerin falanda naptığını gördük interde daha doğrusu göremedik hemen postaladıkları için

Latovlevici'den kötü bir sol bek hayatımda izlemedim son maçına dayanarak söylemiyorum, bizdeki bütün performansı dahilinde konuşuyorum. İnanılmaz kötü bir futbolcu vallahi bu herifin profesyonel olup futboldan para kazanması facia bişey. İnşallah haftaya da bu herifi görmeyiz sahada.

Milan sportif direktörü Massimiliano Mirabelli, Gabriel Paletta'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

nogotamo iyi oyuncumu beyler
Reis iyi oyuncudur. Çok extrası yok, ama bizim ligde her türlü iş yapar. En önemlisi, Lato'dan sonra rakiplerin dalga geçer gibi zayıf halka olarak gördükleri sol tarafa defansif açıdan çare olacaktır. Lato'dan sonra Marcelo gözükür gözümüze heralde. Tabii hiçbir şey belli olmuyor transferde. Malum, Karabük'deki Lato vs bizdeki Lato. :/

@SkySportsNews

BREAKING: Sky sources: In the last hour @ManCity have made a third bid - thought to be for £55m - for @LCFC winger Riyad Mahrez.

Guardiola yavas ne gerek var

Hadi sıra orta sahada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt