Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@SkySportsNews

BREAKING: Sky sources: In the last hour @ManCity have made a third bid - thought to be for £55m - for @LCFC winger Riyad Mahrez.

Guardiola yavas ne gerek var

Sane sakatlandı. Orada sezon başından beri hayal kırıklığı yaratan Bernardo dışında oynayacak oyuncu yok. Biraz mecburiyet transferi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Carrasso ve Latovlevici gitmiyorsa 14 kişilik yabancı kadromuzda
149.png
Badou out,
77.png
Nagatomo in.

Fellaini müthiş olurdu yaw Fernando dönene kadar DOS oynardı sonra OS'a çekerdik

Ozan’ın durumu ne? Fb sözleşmesini fesih ediyordu en son. Belki FT adam eder

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belki de bir oyuncu ile gorusmelerde son asamaya gelinmistir belli olmaz, baksana italyan medyasi olmazsa Nagatomo'nun transferini geldigi gunde ogrenecektik, hala Evren veya beIN transferi aciklamadi.
O da doğru haklısın . Fatih Hoca bu saklar mi saklar, hep 2 transfer için uğraşacağız da diyorlardı. Yine bir kiralik sürprizi olabilir ama çok cok düşük ihtimal

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben hücüm futbolundan yanayım.Ben bruma gibi adamlara iyi para vermekten yanayım.Cenk tosuna misal para vermem.Sol öne adam alsalar çok sevinirim.Ama çok pahalı sanırım alamayız.
ofansif kanat ne olacak, rodrigues yetersiz bulunuyordu ki herkesi yanilti.
birde yasin forma girdi zaten fegouli var.
forvet desen eren gomis oynamayinca is yapiyor.
buda idare eder, en önemlisi ndiaye giderse onun seviyesinde orta saha.

Yahu arkadas koskoca Galatasaray bu kadar mı kotu transfer yapar??
1- Adam ufak tefek biri.. Fizik yok, boy, pos yok..
2- 2013 den beri golu yok, asisti yok..
3- Bu adama kiralama parası + ucret vereceğiz..

Hahahahahah
Yukarda gördüğünüz mesajın açıklaması “ ben burda genel olarak Nagatomo kötülendiği için kötülüyorum , adamı izlemedim yoksa futboldan anladığım falan yok , duyduklarım üzerinden çamur atıyorum “ dur.

Böyle saçmasapan böyle anlamsız bir kriter olamaz ve bu arkadaş aramızda tek değil.

Şampiyonluğumuz 24 saate bağlı,orta saha alınmazsa 3-4 haftaya havluyu atarız,bunu düşünmeyen taraftar kendini kandırır zaten gazla oomaz bu işler olsaydı 2 senedir şampiyon yapardı selçuklu orta saha

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben hücüm futbolundan yanayım.Ben bruma gibi adamlara iyi para vermekten yanayım.Cenk tosuna misal para vermem.Sol öne adam alsalar çok sevinirim.Ama çok pahalı sanırım alamayız.

tamamda eksik bölgeye oyuncu alinir su an en acil pozisyon ndiaye giderse orta saha olacak.

Hahahahahah
Yukarda gördüğünüz mesajın açıklaması “ ben burda genel olarak Nagatomo kötülendiği için kötülüyorum , adamı izlemedim yoksa futboldan anladığım falan yok , duyduklarım üzerinden çamur atıyorum “ dur.

Böyle saçmasapan böyle anlamsız bir kriter olamaz ve bu arkadaş aramızda tek değil.
Asamoah da sanki çok golcü ve asist yapan biri . Kalite olarak tabii ki Asamoah tartisilmaz ama şu gol asist muhabbeti bayıyor gerçekten

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tolga ile Selçuk arasında fark yok ne demek ya. İkisi arasında dünyalar kadar fark var.

ulan bi aslıhan gürbüz ver hayat bize

asamoahyi alsinlar simdiden sol bek degil orta saha oynar ndiaye giderse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt