Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar heveslenmeyin derim. Şimdiye kadar almak isteyip alabildiğimiz oyuncu olmadı bu dönem. Yarın sabah belli olacakmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta saha cok daha onceligimiz. Forvet 2. Oncelik olmali az para varsa daha iyi orta saha icin ugrasilmali

Fernando-Capoue orta sahası bu ligin içinden geçer.Okaka'yı falan bırakıp şu adamı alsınlar yemişim Ndiaye'yi

Hele bi soluklan

9050603880498.jpg

Sana afiyet olsun kardeşim beni burda bilen biler;kuş yemi değil direk kuş yiyoruz.

Ha mesajları okurken beynini de kullanırsan Okaka’yı beğendiğimi , Cenk Ergünü sevdiğimi ve İmbulayı bu lige bırakmayacaklarını rahat rahat anlarsın.
He anlayamıyorsan;
Ceviz yemeni öneririm beyni kuvvetlendiriyor :)

Son düzenleme:
arkadaşlar kabul edelim ki 30 saat içerisinde 3 oyuncu alamayız evrakları yetiştiremez bizim amatörler. Nagatomo + ortasaha yeterlidir.

Ben yatiyom ya nasil olsa bugun transfer olmaz baska

Medyasal bağlantısı olan adamlar bile duyum alamıyorken Collina’ya falan inanmak saçma bence. Bu dönem kimsenin haber alabildiğini sanmıyorum

su ligte lato okadar bos alan buluyor ki bütün toplari rakipe gidiyor su an osmanli macina bakiyorumda.
nagatomo bunca yil interde oynamis banko, artik bu bosluklari degerlendirir heralde.

Son düzenleme:
Eren ve Gomis'in yanına Fatih hoca hızlı, son vuruşları iyi bir forvet takviyesi de istemişti... Nagatomo'dan sonra Galatasaray eğer şartlar oluşur ve yetişirse Watford'dan Stefano Okaka'yı da kiralamaya çalışıyor...
Yoğun bir 24 saat Galatasaray'ı bekliyor.. (Ali Naci)
Hayırlısı

Orta sahaya bir eleman bulsunlar, Selcuk'u artik cekemem ben. Fatih Terim nasil dayaniyor anlamis degilim..

Fulham da Okaka'yi istiyormus. Gokmen'in dedigi gibi sabah belli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt