Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İddia ediyorum Fernando oynadikca yaninda Selcuk olmus,Tolga olmus,Donk olmus cok ta fark olmayacak ve Ndiaye unutulacak. Evet bir orta saha olsa iyi olurdu ama olmayacak hazirlayin kendinizi,öldük bittik demeye de gerek yok sene basinda Ndiaye iyi dediğimizde çöp diyen cok arkadas vardi ha super bir oyun da cikarmadi acikcasi dinamizm getirdi sadece skora katki anlamında Belhanda bile cok daha yukarda ona bakarsaniz. Bizim icin iyi oynamasi asil onemli adamlar Muslera,Maicon,Mariano,FERNANDO,GOMİS,Fegholi be Garry ,Nagatomo da kesin fark yaratacaktir. Sonucta TR liginde oynuyoruz sadece şampiyonluk umudu olmayanlarda yıpratmasın kendini madem oyle,ikinci devre spor yapsinlar,kitap okusunlar ne bileyim dizi,sinema felan takilsinlar iste.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nagatomo 'nun yanında bir orta sahanın kiralanmasını şart olarak görüyorum Çin'de ligler başlayana kadar kiralayın Ramires 'i

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Ramires-Fernando
Feghouli-Belhanda-Rodrigues
Gomis​

Bu kadro şampiyonluk için gayet yeterli bence ...

Ndiaye orta alanda tehdit niteliğinde dribbling özelliği olan tek oyuncumuzdu. Bu modern futbolda çok çok önemli bir özellik. Topla alan katedebilen orta alan oyuncuları tempo katıyor. Selçuk da Fernando da Tolga da bu özellikte değil. Bir tek Belhandayı sayabiliriz onun da asıl mevkisi değil. Transfer olmazsa tempo anlamında çok şey kaybederiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Premier ligde son gün bugünse ndiaye kalabilir belli olmaz o iş. Ndiaye son güne kadar kesinleşmediği içinde ortasaha bakılmaz mümkün değil. Nagamoto japon kardeş kiralık gelir bugün, vasatta olsa bizi 6 ay idare eder. Başka transfer beklemiyorum. Zaten son gün.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Badunun parasını alıp baduyu vermeyelim.

Orta saha sürprizi olsun bugün. Aksi halde idareten alınan Japon bir mana ifade etmeyecektir.

okaka haberleri türemiş twitter da nerden çıktıki

Şu şartlarda yapılacak transferin çok faydalı olacağını düşünmüyorum. Alınırsa kiralık olmalı oyuncular. Onun yerine şimdi şampiyonluğa odaklanıp sezon sonu eksik olan bölgelere net takviyeler ile yola devam etmeliyiz.

İyi bir 8 numara şart oğlu şart oldu. Alınmazsa ki 90% alınmayacak, maçlarda çok saç baş yolacağız çok.

Ndiayeden gelecek olan 5-6 MEuro kar için şampiyonluktan gelecek 30-40 MEuro parayı kazanma ihtimalini 60-70% den 30-40%ye indirmeye değermiydi bilemiyorum.

Ndiayeden gelecek olan 5-6 MEuro kar için şampiyonluktan gelecek 30-40 MEuro parayı kazanma ihtimalini 60-70% den 30-40%ye indirmeye değermiydi bilemiyorum.
kendi gitmek istedi gibi gözüküyo yöneticilerin de işine geldi tabi bu durum

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gergin bekleyis suruyor
burak elmasin talimatiyla solugu point hotelde alabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt