Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten kadrmoz kısıtlıydı.
Ndiaye gitti Fernando da uzadığına göre
Şampiyonluk artık rüya.

Fatih Hoca ya yazık ettiniz. Başarısızlığın sorumluluğunu Dursun u suçlayarak kurtuluyor yönetim. Madem hazır değildiniz, kaynağınız yoktu ne diye başkanlığa aday olursunuz. Kusura bakmayın ama burası Galatasaray. Başkanlığıa aday oluyorsan bunun bir bedeli olacak heralde. Bunu da ödeyeceksiniz ekonomik olarak. Ödemeyecekseniz Galatasaray başkanlığın da ne işiniz var? Yönetim sınıfta kalmıştır.

fatih terim fatih terim diyoruz ama kupa maçında tek bi genç bile oynamazsa beklentiyi 0a indirin.hoca gencleri sallamıyo demektir.selcuk 45 dkyı zor cıkarıyo.donkta yaya toureye dönüşmeyeceğine göre bişeyler yapmak şart.

4-4-2 Hayırlı olsun :D

SON DAKİKA I Stefano Okaka, sezon sonuna kadar Galatasaray'da. (LaGazettaDelloSport)

Orta saha sifresi veriyorum

Içinde Disneyland bulunan büyük bir sehirin takiminda oynuyor. Kendisi Narcos dizisinde oynayacak kapasitede oldugunu düsündügüm Ayni anda Pablo Escobarin vatandasi olan bir oyuncu.

Zaten kadrmoz kısıtlıydı.
Ndiaye gitti Fernando da uzadığına göre
Şampiyonluk artık rüya.

Fatih Hoca ya yazık ettiniz. Başarısızlığın sorumluluğunu Dursun u suçlayarak kurtuluyor yönetim. Madem hazır değildiniz, kaynağınız yoktu ne diye başkanlığa aday olursunuz. Kusura bakmayın ama burası Galatasaray. Başkanlığıa aday oluyorsan bunun bir bedeli olacak heralde. Bunu da ödeyeceksiniz ekonomik olarak. Ödemeyecekseniz Galatasaray başkanlığın da ne işiniz var? Yönetim sınıfta kalmıştır.
Dimi ne bok yemeye başkan oldunuz Dursun kalsaydı başımızda da iyice ağzımıza etseydi. Süper eleştiri tebrikler...

Şampiyonun büyük oranda belli olacağı 9 saat 6 dakika içindeyiz.

Artık 30 yaş üstü şu gelsin bu gelsin demeyi bir kenara bırakmak gerek. Kulüp ekonomik anlamda batmış (Türkiye deki tüm kulüpler böyle gerçi) gelen şöyle böyle götürmüş giden götürmüş. Galatasaray özelinde konuşmak gerekirse kulüp inşaatta çalışarak kulübüne destek çıkan insanlara gerçek sahiplerine yani taraftara açılarak yeni bir yapılanma sürecine girmeli. Transferi bir kenara bırakıp biraz daha vizyoner bakıp altyapıya gerekli tüm yatırımlar yapılmalı, sağlam bir altyapı antrenör sistemi kurulmalı. Scout ekibi sil baştan yenilenmeli. Transferden öncelik bunlar gelmeli ama herkes bunu görmezden geliyor. Şu gelsin bu gelsin diyeceğimize artık yüksek sesle bunları dinlendirmeliyiz. Her antrenör ve yönetim değişikliğinde değişmeyen kurumsal yapıyı kurmalıyız. Kendi öz kaynaklarımızı kullanarak bu zor durumdan kurtulabiliriz. Başka bir kurtuluş yolu yok maalesef( kulübü satmak haricinde ki satılması taraftarıyımda yoksa üç beş liselinin oyuncağı olarak kalmaya devam edecek koskaca kulüp). Koskoca Türkiye de bu öz kaynak dediğimiz yetenekli ve keşfedilip sağlam bir eğitimle kaliteli futbolcular yetiştirmek çok zor olmasa gerek. Altınordu öreneği ortada koydukları uzun vadeli planlara adım adım yürüyorlar. Ki bizim gibi köklü bir kulüp bunu isterse en iyi şekilde yapabilir. Lütfen 30 yaş üstü şu gelsin bu gelsin demeyi kenara bırakalım

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Ya bunlar şaka maka okakayı alıyor. Ulan ortasaha yok okakayı ne yapacağız

okaka gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt