Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uçak havalandıktan 11 dakika sonra geri dönmüş.

Dimarzio gotum

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Medya'da 20 farklı isim dolaşıyor milleti gaza getiriyorlar sonra sadece Nagatomo ismiyle transferi kapatınca herkes başlayacak küfür etmeye oysa adamlar dedi

" N'diaye gitmek istediği için gidiyor başka kimse gitmeyecek, oyunculara maaşlarını ödemek öncelikli iş sonra transfer olabilir veya olmayabilir duruma göre uygun futbolcu olursa"

Ama yok hala 50 transfer bekleniyor yapılmayınca da yönetim sınıfta kalıyor.

DU3nup3WkAELjxM

Sağlık kontrolü ve imza yetişmediği için iptal olan bir transfer varsa başka bir transfer beklemek salakliktir o zaman . Marzio bu yüzden iptal oldi yazmış. Yapacağınız ise tüküreyim son günmüş mallar . Lan son gün e yetismez diye dün yazdım daha Allah akıl versin size. Orta saha yok forvet bile beceremedi gereksiz çömezler

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

okaka geldı dedınız ıyı oyuncumu diye sordum baktım kımse bılmıyor fm yı acıp ordan bakıyım dedım.
ulan ekran göruntusunu alana kadar transferı nasıl ıptal ettınız.

Haha selo sil sil sil

6c475d5d10c66fcc934fd74de2719e19.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

millet günde 2 futbolcu alıyo.biz önce alıyo sonra vazgeçiyoruz rahatlıga bak

Akmayan trafikte transfer takip ediyoruz.

Okaka yola cikti haberini gorunce kornaya asildim.

Suan mutsuzum :(
3c649a1e3026ed1486a668c14392cc61.jpg

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okaka yetişmediğine göre artık hiçbir transfer yetişmez.

yeni yönetim resmen sıçtı sıvadı.
yetiştiremediler transferi.

en büyük suç sezon ortaasında seçim yaptıran dursun hödüğünde.

Di Marzio sallıyor. Belgeler yetişememiş falan kolpa. Maliyetten dolayı vazgeçmişlerdir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağlık kontrolü ve imza yetişmediği için iptal olan bir transfer varsa başka bir transfer beklemek salakliktir o zaman . Marzio bu yüzden iptal oldi yazmış. Yapacağınız ise tüküreyim son günmüş mallar . Lan son gün e yetismez diye dün yazdım daha Allah akıl versin size. Orta saha yok forvet bile beceremedi gereksiz çömezler

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gökmen maliyet dedi. Ben gökmene inanırdım. Çünkü marizo transfer tamam derken gökmen iptal oldu demişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt