Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.010
- 8.073
- 1.233
bu gidişle stokeye gidil 6 ay oynayamayacak...bizim transfer dönemi ingiltereden 3 saat önce bitiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezon başı badu alamazken bu eleman almış şartlar farklı ikisi arasında herhald başka birşeyden kurtarıyor olmalı.
batuo sene basi alamadi mi
17 m euro o daha vefalı17 ml euro mu yoksa badoumu
abv juve
Alamadı west ham için ondan sonra rotayı buraya kırdı enayi bir maçtan kaçırırda gulerizbasın kuruluşları öyle diyor hacı. Gözümle görmedim alıp alamadığını yani. Ya da resmi birşey değil yani. Haberlere göre konuşursak durum bu.
basın kuruluşları öyle diyor hacı. Gözümle görmedim alıp alamadığını yani. Ya da resmi birşey değil yani. Haberlere göre konuşursak durum bu.
17 m euro o daha vefalı
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ndiaye sezon sonu istemiş trabzon ingiltere den iki kulüple anlatım demişti osmanlısu herife inanacak olursak;
Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik: "Biz Ndiaye'yi İngiltere'ye daha yüksek paraya satabilirdik ancak araya kıramadığımız insanlar girince Galatasaray'a sattık.
sanki ingiltereye gidiyor diye bi 20-30 gun oyle haberler cikmis sonra da biz birden almistik