Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gidişle stokeye gidil 6 ay oynayamayacak...bizim transfer dönemi ingiltereden 3 saat önce bitiyor

Ndiaye : Ama sizin yazdıklarınıza kahroluyorum. Benim Galatasaraylılığımdan şüphe duyanlar var inanamıyorum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Love yavaş biladerim
39c6521c4707bbc6fd7370f7530513b3.jpg

abv juve

IMG_20180131_171654.webp

Ndiaye geri dönmek icin konusmaya basladi heralde biryerde

Ndiaye'nin çalışma izni alabilmesi için milli takımında son 2 yılda oynanan maçların %60'ında forma giymesi gerekiyor deniliyor.Son 2 yılda 19 maçın 9'unda oynamamış,10 tanesinde oynamış.11 tanesinde oynasaydı %60'ı karşılayıp çalışma iznini alabilirdi deniyorrr.İnş. alamaz şu iznide perişan olur

Son Dakika : Galatasaray, Ndiaye'nin boşluğunu Ndiaye ile doldurmaya hazırlanıyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

basın kuruluşları öyle diyor hacı. Gözümle görmedim alıp alamadığını yani. Ya da resmi birşey değil yani. Haberlere göre konuşursak durum bu.

su herife inanacak olursak;

Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik: "Biz Ndiaye'yi İngiltere'ye daha yüksek paraya satabilirdik ancak araya kıramadığımız insanlar girince Galatasaray'a sattık.

sanki ingiltereye gidiyor diye bi 20-30 gun oyle haberler cikmis sonra da biz birden almistik

su herife inanacak olursak;

Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik: "Biz Ndiaye'yi İngiltere'ye daha yüksek paraya satabilirdik ancak araya kıramadığımız insanlar girince Galatasaray'a sattık.

sanki ingiltereye gidiyor diye bi 20-30 gun oyle haberler cikmis sonra da biz birden almistik
Ndiaye sezon sonu istemiş trabzon ingiltere den iki kulüple anlatım demişti osmanlı

abv juve

iyice arapsaçına döndü iş. paramızı verin hemşerim yoksa kan çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt