Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye gidisin bile zarar. O kadar gec oldu ki, oyuncu alamadik pust

[FONT=&quot]SON DAKİKA: Orta saha oyuncusu William Vainqueur, Antalyaspor yollarını ayırdı.

Alın lan[/FONT]

Alex Song ve Vainqeur boşta ama Albayrak Konya’da. Hahahahahaha :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O zaman takımın başında teknik direktör yoktu, olsaydı yenilsek bile öyle ezilmezdik

Yok sadece derbilerde zorlanmayacağız bana göre sıradan maçlardan bazılarıda zor geçecek ama yapacak bişey yok artık olan oldu,Ndiaye kendini yırttı gitmek için ve gitti Pokoyu kaçırmayacaktık en azından.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Venkööööööööööööööö iyi topçu yaw

Mahmut Tekdemir ve 38 yaşındaki Emre'den kötü mü yani bu ikili?

Tolga' nın merkez orta saha performansından ümitvar olsam da evet. Yaşından dolayı ben de ummazdım ama ligin en iyi orta saha oyuncusu an itibariyle Emre B. dur...

Denilebilir ki, takım iyi olduğu için öyle görünüyor. Düşünürsen, bu bizim takım adına daha da kötü ya!...

Yok sadece derbilerde zorlanmayacağız bana göre sıradan maçlardan bazılarıda zor geçecek ama yapacak bişey yok artık olan oldu,Ndiaye kendini yırttı gitmek için ve gitti Pokoyu kaçırmayacaktık en azından.

Aynen, ben en büyük rakiplerimizle karşılaştırdım. Yarın Konya, Pazar’da Sivas’ın bize karşı üstün oynamasını bekliyorum.İçeride Osmanlı’ya bile oyunu verdik, daha ötesi var mı?

[FONT=&quot]SON DAKİKA: Orta saha oyuncusu William Vainqueur, Antalyaspor yollarını ayırdı.

Alın lan[/FONT]
Hamza Hamzaoğlu effect

Eto, Nasri, Menez ve Vankö ile yollar ayrıldı.

Hakan Özmert Antalya ile sözleşme imzaladı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fuzuli para harcamadan populist davranmayan yeni yonetimi kutlarim

sol bek lazimdi , iyi kotu imkanlar dahilinde alindi

odemeler icin para lazimdi ve o paranin oyuncu satisindan gelmesi gerekliydi , bu da yapildi son dakikada bir puruz cikmadi ise

sonunda dogrulari yapan bir yonetim geldi galiba

Güzel seyler konusalim o halde. Ligin en Iyi hucum hatti yine bizde. Degisen bisey yok. Defans da fena degil Maicon var Bana güven veriyor Denayer hocanin gelisiyle birlikte gelisme gösteriyor. Mariano ligin en Iyi sag beki. Fernando çok Iyi bir oyuncumuz yakinda takima katilir insallah. Garry var müthis gelistirdi kendini Yasin sampiyonluk sezonuna yakin bir performans gösteriyor. Feghouli sorumluluk almaya basladi ve her Hafta üstüne koymayi basariyor. Gomis ligin en Iyi forveti.

Fernando bir ay daha yok deniyor. Ndiaye gitti. Ndiaye varken dahi zaman zaman geriden top çıkaramıyorduk. Şimdi iyice zorlaniriz. Allah hocanın yardımcısı olsun yine şapkadan tavşan çıkarmak zorunda.

odemeler icin para lazimdi ve o paranin oyuncu satisindan gelmesi gerekliydi , bu da yapildi son dakikada bir puruz cikmadi ise

şampiyonluk kaçarsa niye Orta saha almadınız diye sövmek yok ama

William Vainqueur, Antalyaspor ile sözleşmesini feshetti. (L'Equipe)

Tam zamani...

İlk 11 oynayan orta sahanı satıyorsun ve yerini doldurmuyorsun, sol bek alındı evet ama Orta sahaya da ihtiyaç oldu, bence bu bir eksik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt