- 13 Ekim 2014
- 108.816
- 58.476
- 4.588
60 dk da kusura bakmayin BOK aliriz birisini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye hala lisanslı duruyor bizde, o yüzden 14 sınırına takılıyoruz sanırım.
gerçekten bunu dedi mi. dediyse net fener taraftarıyla dalga geçiyorSON DAKİKA: Aykut Kocaman: "Çok tecrübeli bir insanım, çok net gözüküyor. Bizim şampiyon olma ihtimalimiz iki tarafta da çok zor gözüküyor, Fenerbahçe taraftarı bunu bilsin."
Hakemleri sebep gösterdigerçekten bunu dedi mi. dediyse net fener taraftarıyla dalga geçiyor
SON DAKİKA: Aykut Kocaman: "Çok tecrübeli bir insanım, çok net gözüküyor. Bizim şampiyon olma ihtimalimiz iki tarafta da çok zor gözüküyor, Fenerbahçe taraftarı bunu bilsin."
güzel kardeşim burayı ağlama duvarına çevirince başkalarının sinirinin zıpladığını unutma güzel kardeşim. bi ndiaye ile ne şampiyonluk gelir ne de gider, kör ölür badem gözlü olur hesabı herkes adamı yücelttikçe yüceltti bizdeyken kimsenin okadar övdüğünü hatırlamıyorumYa kardeşim bir git işine . Ben 1 saat önce zaten yerine adam almadıkları için suçlu yazdım . Zaten sinirim tepemde git işine güzel kardeşim, yonetim satmadı bem sattım tamam . Cevap yazma güzel kardeşim lütfen .
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gerçekten bunu dedi mi. dediyse net fener taraftarıyla dalga geçiyor
Ya hakemler için dedi . Ergenler yine çarpıtmış twitterdeoha fenevbahçeliler evde çocuk keser.Nirvanaya ulaşmış ayköt hocamız
Ndiayenin kalma ihtimali var mı? Yok ise yok diyorlar çünkü. Gidecek adamın lisansını iptal edersin yenisine çıkarırsın. Neyi bekliyorlar?
Ali H. Baransel Alibaransell
G.Saray ve Stoke, Ndiaye transferi için sabah saatlerinde anlaşmasına rağmen, sarı kırmızılı yönetimin imzalı evrakları 10 saat gecikmeli olarak İngiltere'ye göndermesinden dolayı, Stoke City, transfer işlemini az önce bitirmeyi başarabilmiş...
Bu dogruysa, bizimkiler baya yavsss![]()
oha fenevbahçeliler evde çocuk keser.Nirvanaya ulaşmış ayköt hocamız
Burada taraftara laf atanları gördükçe de bizim sinirimiz zıplıyor, ne yapacaksın? Neyse ya en son ceza alacağım belli , hiç tarzım değildir . Dipnot karşındaki insan ne diyorsa aynı kelimeyi kullanmana gerek yok tamam mı canım kardeşim . Cevap yazma diyorum yine yazıyorsun, zaten çıkıyorum yazsan da cevap alamazsın . Iyi geceler kardeş sanagüzel kardeşim burayı ağlama duvarına çevirince başkalarının sinirinin zıpladığını unutma güzel kardeşim. bi ndiaye ile ne şampiyonluk gelir ne de gider, kör ölür badem gözlü olur hesabı herkes adamı yücelttikçe yüceltti bizdeyken kimsenin okadar övdüğünü hatırlamıyorum
+1905tek atımlık kurşunumuz var diyelim peki hoca neden ortasaha yerine bunu sola kullandı hala anlamıyorum ? ortasahada hic adam yok

+1905
Güzel ve üstünde ciddi şekilde kafa yorulması gereken bi soru.![]()
Bi takımın omurgası sağlam olmadıktan sonra diğer yerlerin pek de önemi kalmıyor maalesef. Soldan artık öyle dalga geçer gibi gelemeyeceklerdir ama orta saha mevkisi sol bekten çok daha önemliydi bana göre. Bu yüzden öncelik burası olmalıydı.