Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
60 dk da kusura bakmayin BOK aliriz birisini

7E3C1B1D-1411-4DE4-9773-13AADD5BBFE8.webp

Vaniquer dünden razi aslinda

Koskoca fener, kadrosunun zayıf olduğunu bile bile transfer yapamıyor. Çok yüklenmeyelim yönetime bence biz en azından kanayan yaramız sol beke adam aldık. Durumlar ortada.

Son düzenleme:
tek atımlık kurşunumuz var diyelim peki hoca neden ortasaha yerine bunu sola kullandı hala anlamıyorum ? ortasahada hic adam yok

Ya kardeşim bir git işine . Ben 1 saat önce zaten yerine adam almadıkları için suçlu yazdım . Zaten sinirim tepemde git işine güzel kardeşim, yonetim satmadı bem sattım tamam . Cevap yazma güzel kardeşim lütfen .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
güzel kardeşim burayı ağlama duvarına çevirince başkalarının sinirinin zıpladığını unutma güzel kardeşim. bi ndiaye ile ne şampiyonluk gelir ne de gider, kör ölür badem gözlü olur hesabı herkes adamı yücelttikçe yüceltti bizdeyken kimsenin okadar övdüğünü hatırlamıyorum

Ali H. Baransel‏ Alibaransell

G.Saray ve Stoke, Ndiaye transferi için sabah saatlerinde anlaşmasına rağmen, sarı kırmızılı yönetimin imzalı evrakları 10 saat gecikmeli olarak İngiltere'ye göndermesinden dolayı, Stoke City, transfer işlemini az önce bitirmeyi başarabilmiş...

Bu dogruysa, bizimkiler baya yavsss :D

Ndiayenin kalma ihtimali var mı? Yok ise yok diyorlar çünkü. Gidecek adamın lisansını iptal edersin yenisine çıkarırsın. Neyi bekliyorlar?

Bilemiyorum ya, çok tuhaf bir transfer dönemi geçiriyoruz, hiç yakışmadı.

Fernando geldiğinde belhanda ile orta sahayı kurabilir hoca , önlerine de feghouli'yi koyabilir ndiaye'nin açığını bu şekilde kapatabiliriz belhanda önceki takımında 8 numara oynamış bir isim bu takımda da çok rahat oynayabilir lakin kanatlardan biri yasin yada sinan olacak umarım formda olurlar

Ali H. Baransel‏ Alibaransell

G.Saray ve Stoke, Ndiaye transferi için sabah saatlerinde anlaşmasına rağmen, sarı kırmızılı yönetimin imzalı evrakları 10 saat gecikmeli olarak İngiltere'ye göndermesinden dolayı, Stoke City, transfer işlemini az önce bitirmeyi başarabilmiş...

Bu dogruysa, bizimkiler baya yavsss :D

Bizde oturmus yok o ucaktan okaka chuka inecek yok vainquer gelsin diye bekliyoruz

güzel kardeşim burayı ağlama duvarına çevirince başkalarının sinirinin zıpladığını unutma güzel kardeşim. bi ndiaye ile ne şampiyonluk gelir ne de gider, kör ölür badem gözlü olur hesabı herkes adamı yücelttikçe yüceltti bizdeyken kimsenin okadar övdüğünü hatırlamıyorum
Burada taraftara laf atanları gördükçe de bizim sinirimiz zıplıyor, ne yapacaksın? Neyse ya en son ceza alacağım belli , hiç tarzım değildir . Dipnot karşındaki insan ne diyorsa aynı kelimeyi kullanmana gerek yok tamam mı canım kardeşim . Cevap yazma diyorum yine yazıyorsun, zaten çıkıyorum yazsan da cevap alamazsın . Iyi geceler kardeş sana

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bunlar sürekli hakemle ilgili konuşup neden ceza almazlar ya..

tek atımlık kurşunumuz var diyelim peki hoca neden ortasaha yerine bunu sola kullandı hala anlamıyorum ? ortasahada hic adam yok
+1905 :hat:
Güzel ve üstünde ciddi şekilde kafa yorulması gereken bi soru. :)
Bi takımın omurgası sağlam olmadıktan sonra diğer yerlerin pek de önemi kalmıyor maalesef. Soldan artık öyle dalga geçer gibi gelemeyeceklerdir ama orta saha mevkisi sol bekten çok daha önemliydi bana göre. Bu yüzden öncelik burası olmalıydı.

+1905 :hat:
Güzel ve üstünde ciddi şekilde kafa yorulması gereken bi soru. :)
Bi takımın omurgası sağlam olmadıktan sonra diğer yerlerin pek de önemi kalmıyor maalesef. Soldan artık öyle dalga geçer gibi gelemeyeceklerdir ama orta saha mevkisi sol bekten çok daha önemliydi bana göre. Bu yüzden öncelik burası olmalıydı.

hoca ndiaye yerine belhanda'yı düşünüyor olabilir, önceki takımında 8 numara oynadığı için sol bek daha az maliyetli olacağı için sol bek tercih etmiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt