Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu seçim olsun bitsin de transfer yapalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle bir şey olamaz ya,lig başladı tek transfer yapamadılar bir sol bek bulamadılar pühh bunlarda klüp yönetiyorlar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray SKOnaylanmış hesap @GalatasaraySK 3 dk.

Galatasaray'ın Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'ndaki ikinci yarı fikstürünü, cep telefonunuzda ve bilgisayarınızda duvar kağıdı olarak kullanabilirsiniz:
desktop-2.jpg

mobil-2.jpg

Fatih hoca bu takimla sampiyon olmayi dusunuyorsa 2 ay sonra transfer yapmadim diye pisman olacaktir

Galatasaray SKOnaylanmış hesap @GalatasaraySK 3 dk.

Galatasaray'ın Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'ndaki ikinci yarı fikstürünü, cep telefonunuzda ve bilgisayarınızda duvar kağıdı olarak kullanabilirsiniz:
desktop-2.jpg

mobil-2.jpg
Lokum gibi fikstür be.
Kayseri ve Sivas kayıpsız geçersek şampiyonluk için çok büyük avantaj durumuna gireriz bence.

Transfer olmazsa bile bu kadroyu hocam şampiyonluğa taşır. Sakatlık olmasında Gomise mesela.

Lokum gibi fikstür be.
Kayseri ve Sivas kayıpsız geçersek şampiyonluk için çok büyük avantaj durumuna gireriz bence.

Transfer olmazsa bile bu kadroyu hocam şampiyonluğa taşır. Sakatlık olmasında Gomise mesela.

Kadıköy'e kayıpsız gidersek ikinciyle aramızda en az 8 puan fark olur. Çok rahat çıkarız maça.

12 gün kaldı hala gelen giden yok

Son düzenleme:
Ocak başında en az 3 transfer bekliyordum ama şimdi en fazla sol bek alınıp kapanır diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt