Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DT7jVV6W4AEJloW

Vay be

Ndiaye gitmesin

Orta sahada el frenlerini görmek istemiyorum

Ndiaye dünya kupası sonrası satılsın illaki satılacak ise.

Şampiyonluk yarışında önemli figür üstelik. Satıp şampiyonluk giderse bunun yüzünden diğer taraftan zararın satışından fazlası olur. Ne anladım sonra bu işten.

Son düzenleme:
daha sol bek bulamıyoruz yahu hadi pokoyu kelepir biz alsak ndiayeyi 16 ya satın derdim ama öyle de bir hamle yapmadık şu saatten sonra ndiaye satılmaz. Ayrıca adam dünya kupası oynayacak bu kadar enayi olmayalım.

Ndiaye'yi 30'a satıyoruz.

Gelen paraya iyi bir sol bek.

Sezon sonuna kadar Melo'yu alıyoruz, sezon bitince teknik ekibe katılıyor.

Avrupa'ya dönmek isteyen eski Trabzonsporlu Mbia için Galatasaray'ın devrede olduğu iddia edildi. FutbolArena

Yanlız bir adam alınacaksa eğer Türkiye’de yabancı olarak. Bu isim Azubuike olabilir,çünkü bizim maçta çok iyi oynadı. Açıkcası da diğer maçlarda izlemedim. Ofansı çok iyi değil ama defansif olarak baya iyi. Yaşıda gençmiş kendini daha da geliştirebilir. Tabi bizim N’diaye’nin yerini dolduramaz.

Bi ton oyuncu satıyonuz kafanıza göre ama olmasada olur bi solbek olmazsa şampiyonluk gelmiyecek gibi davranıyoruz ilginç.not.linnes i gayet başarılı buluyorum bjk nin caner i kadar oynuyor adam

Ndiaye satılırsa ilk seçenek ve bana göre alınması zor olmayan seçenek Bazoer olmalı. Wolfsburg'ta şans bulamıyor zaten uygun bedelle alabiliriz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt