Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dönemin en kral duyumcusu Tavaresin anası olduğu bir transfer dönemindeyiz bakalım

Feguliyi postalayıp ozan tufani almalıyız.

"Sakatlıktan kurtulan Florenzi, sağ beke tekrar geçti ve Bruno Peres oynama şansının daha da azaldığını anladı. Brezilyalı oyuncuyu almak için iki kulüp favori; Galatasaray ve Benfica..."

Goal ItaliaOnaylanmış hesap @GoalItalia
Da Joao Mario a Bruno Peres: gli scontenti in vendita
1f61f.png
#BlueMonday Calciomercato, da Joao Mario a Giaccherini: gli scontenti in vendita | Goal.com

Her ne kadar feghuli rezil çıksa da gönderilmesi ondan da rezil bir durum olur. Göndermek değil de aklının başına gelmesine çalışılmalı. Adam belhanda kadar takmıyor bizi düşünün işin vahimmiyetini

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Sakatlıktan kurtulan Florenzi, sağ beke tekrar geçti ve Bruno Peres oynama şansının daha da azaldığını anladı. Brezilyalı oyuncuyu almak için iki kulüp favori; Galatasaray ve Benfica..."

Goal ItaliaOnaylanmış hesap @GoalItalia
Da Joao Mario a Bruno Peres: gli scontenti in vendita
1f61f.png
#BlueMonday Calciomercato, da Joao Mario a Giaccherini: gli scontenti in vendita | Goal.com

tam 3-5-2'nin sağı için ideal oyuncu ama Mariano varken ne gerek var?

feguli manyagini sutlayip mariano-perez mi dusunuyor acaba the emperor..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her ne kadar feghuli rezil çıksa da gönderilmesi ondan da rezil bir durum olur. Göndermek değil de aklının başına gelmesine çalışılmalı. Adam belhanda kadar takmıyor bizi düşünün işin vahimmiyetini

Bize ismi buyuk futbolu kucuk oyuncu lazım değil..

Ya aklını başına alsın, aldığı yuksek ucreti helal ettirsin; yada çeksin gitsin..

kıytırık bi hazırlık maçında takmasın sorun değil,göztepe maçında bi orta kesiyo gol oluyo.ben buna bakarım.ayrıca feghouli rezil falan da çıkmadı.sizlerin gereksiz abartısı bu.

aslında Tudor'un yapmak isteyip yapamadığı 3-5-2 veya 3-4-3 bu takıma uygun. Atletik oyuncu sayımız çok fazla. Asamoah gelseydi büyük ihtimal bu sistem hep kullanılacaktı.

Artık sadece İtalyanlar değil Almanlar da çok kullanıyor. Schalke,Leverkusen 3'lü savunma oynuyor mesela.

sol bek + forvet alin lan

kıytırık bi hazırlık maçında takmasın sorun değil,göztepe maçında bi orta kesiyo gol oluyo.ben buna bakarım.ayrıca feghouli rezil falan da çıkmadı.sizlerin gereksiz abartısı bu.
Sergen adam Trabzon maçında da yaptı. Şimdi bana yaaa haklıydı falan deme eğer sen bu adamın disiplinli olduğunu savunuyorsan sus bence. Seni severiz amenna ama bazen saçmalıyorsun

Adam hazırlık macında bile öfke kontrol edemiyor renkto, trabzon macındaki sahneyi yeniden yasamak istemem. Ha az bir sey oynasa neyse, o da yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
acıkcası 2 aydır bu konuda cok konustum.ve kimse anlamıyo.sneijder çalım atamıyo yorumları gibi geliyo sizin yorumlarınız.feghouli buraya sakat geldi,ilk 3 maç neredeyse görmedik sahada.sonra kondisyonunu toparlarken trabzon maçında HAKSIZ bi kırmızı kart gördü.3 maç oynamadı .daha sonra tudor manyagı bi kez olsun gercek mevkisinde oynatmadı.10 numara,merkez ortasaha ve 2.forvet gibi oynattı.evet feghoulinin ciddiyet problemi var ,ama bu cözülmeyecek bişey değil.bu kadar kasmayın kendinizi.

Sergen adam Trabzon maçında da yaptı. Şimdi bana yaaa haklıydı falan deme eğer sen bu adamın disiplinli olduğunu savunuyorsan sus bence. Seni severiz amenna ama bazen saçmalıyorsun

bence ben dogruları söylüyorum ,trabzon maçı diyosun.adam haksız yere atılmış.haksız bi ceza almıs.daha neyden bahsediyosunuz.. feghouliyi arka arkaya 4 maç bile izleyemedik.disiplin sorunu olabilir.hangi futbolcuda yok....çözülecek bi problem bu.abartmada nirvana yaptınız artık.

bence ben dogruları söylüyorum ,trabzon maçı diyosun.adam haksız yere atılmış.haksız bi ceza almıs.daha neyden bahsediyosunuz.. feghouliyi arka arkaya 4 maç bile izleyemedik.disiplin sournu olabilir.hangi futbolcuda yok....çözülecek bi problem bu.abartmada nirvana yaptınız artık.
Cok gerginim transfer yok

acıkcası 2 aydır bu konuda cok konustum.ve kimse anlamıyo.sneijder çalım atamıyo yorumları gibi geliyo sizin yorumlarınız.feghouli buraya sakat geldi,ilk 3 maç neredeyse görmedik sahada.sonra kondisyonunu toparlarken trabzon maçında HAKSIZ bi kırmızı kart gördü.3 maç oynamadı .daha sonra tudor manyagı bi kez olsun gercek mevkisinde oynatmadı.10 numara,merkez ortasaha ve 2.forvet gibi oynattı.evet feghoulinin ciddiyet problemi var ,ama bu cözülmeyecek bişey değil.bu kadar kasmayın kendinizi.

Atamıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt