Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek, önlerindeki seçime rağmen çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade ederek, "Seçim var diye hiçbir çalışmayı askıya almadık. Galatasaray'ın eksikleri ve ihtiyaçları belli. Bu anlamda çalışmalar kesintisiz devam ediyor. Kimse bu konuda endişe etmesin. Bu konuda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Futbolda eksiklerimizin başında sol bek geliyor. Antalya'da bu konuda Fatih hoca ile güzel bir çalışma yaptık. İnşallah yakında neticesini alacağız." şeklinde konuştu.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Çok şükür transfer yapılacak Başkan dediğine göre

Nerde dedi bunu

"Şampiyonluğa büyük ihtiyacımız var"

Dursun Özbek, seçimden hemen sonra Süper Lig şampiyonluğuna odaklanmaları gerektiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Benim bir derdim var o da Galatasaray. Bütün hesabım ve düşüncem 21 Ocak’tan sonraki Galatasaray. Bir şekilde bugüne kadar geldik. Yaptığımız projeler tamamen Galatasaray’ın 21 Ocak sonrası için. Her zaman Galatasaray’ın yeni kaynaklar oluşturmaya ihtiyacı olduğunu söyledim. Turkcell ile yaptığımız çalışma da bunlardan birisi. Galatasaray, bu 5 yıllık anlaşmadan aşağı yukarı 200 milyon lira gelir elde edecek. Galatasaray’ın şu andaki en önemli sorunlarından biri de şampiyonluk. Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda hiç yara almaması lazım. Şampiyonluğa büyük ihtiyacımız var. Çünkü şampiyonluğun sonundaki ödül yaklaşık 250 milyon lira. Dolayısıyla bütün Galatasaraylıların seçim ertesinde şampiyonluğa odaklanması lazım."

Forumda başta ben olmak üzere bir çok kişide transfer yapılmayacağına dair karamsarlık vardı . Başkan bir nebze ferahlattı içimizi

"Şampiyonluğa büyük ihtiyacımız var"

Dursun Özbek, seçimden hemen sonra Süper Lig şampiyonluğuna odaklanmaları gerektiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Benim bir derdim var o da Galatasaray. Bütün hesabım ve düşüncem 21 Ocak’tan sonraki Galatasaray. Bir şekilde bugüne kadar geldik. Yaptığımız projeler tamamen Galatasaray’ın 21 Ocak sonrası için. Her zaman Galatasaray’ın yeni kaynaklar oluşturmaya ihtiyacı olduğunu söyledim. Turkcell ile yaptığımız çalışma da bunlardan birisi. Galatasaray, bu 5 yıllık anlaşmadan aşağı yukarı 200 milyon lira gelir elde edecek. Galatasaray’ın şu andaki en önemli sorunlarından biri de şampiyonluk. Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda hiç yara almaması lazım. Şampiyonluğa büyük ihtiyacımız var. Çünkü şampiyonluğun sonundaki ödül yaklaşık 250 milyon lira. Dolayısıyla bütün Galatasaraylıların seçim ertesinde şampiyonluğa odaklanması lazım."

o yüzden aidatını ödemeyip yönetime girememişti aysal dönemi zaten.

dursun hic konusmasin

Eksiklerimiz bello diyor Başkan. Burada sadece sol bekten bahsetmiyor ve başlıca sol bek eksiğimiz var da diyor . Kısaca en az 2 transfer anlamı çıkıyor başta sol bek olmak üzere ama işte adı dursun olunca insan acaba diyor

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bucaspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı için yarın İzmir’e gidecek olan Galatasaray’da oyuncularımızdan Fernando Reges, teknik heyetin onayıyla çalışmalarına İstanbul’da devam edecek.

resmi

DTrGvACXUAMyfCr

Hibrit cim calismalari baslamis

Yahu bu açıklamayı yapan yağlı surat yalancı dursun. 10 kelimesinden 9'u yalan bu herifin. Fal meselesi gibi. Fala inanmayın ama falsız da kalmayın hesabı. :)

Hamza hamzaoğlu: yabancı sınırı serbest olsun ama alt yapımda yerli oyuncu varken tutup ta yabancı oyuncu getirmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt